blog-logo

Adrian Oprică: „A dărui o carte înseamnă a oferi o lume”

Adrian Oprică: „A dărui o carte înseamnă a oferi o lume”

În această săptămână, candidatul la Camera Deputaţilor în Colegiul 7 – cartierul Astra, Adrian Oprică, a oferit cărţi oamenilor de toate vârstele întâlniţi pe stradă.

„A dărui o carte este un gest care n-o să-și piardă niciodată din semnificație, pentru că atunci când oferi o carte cuiva, îi oferi o lume întreagă. Şi de fiecare dată când deschizi o carte înveţi ceva.

Pentru a nu lăsa loc la interpretări, cărţile pe care le ofer provin o parte din biblioteca proprie, iar restul lor le-am găsit cu preţ mai mic de 10 lei, dar ştim cu toţii că valoarea unei cărţi nu stă în preţul ei, ci în conţinut, în ceea ce transmite cititorului. Prin acest gest de a dărui cărţi nu vreau decât ca oamenii, de la copii la vârstnici, să descopere sau să redescopere bucuria lecturii”, a declarat Adrian Oprică.

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care se credea Dumnezeu, pus în libertate la doi ani după ce și-a ucis bunica

Candidatul la Camera Deputaţilor s-a ocupat, alături de ceilalţi consilieri locali ARD, de amplasarea şi îmbodobirea brazilor de Crăciun în cartier, precum şi de organizarea festivităţii de aprindere a luminilor, ce marchează începutul sărbătorilor de iarnă. „Nu a fost o acţiune electorală, ci un eveniment al cartierului pe care noi, consilierii ARD, îl facem de opt ani, în fiecare lună decembrie, pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă şi în Astra. Este un eveniment care deja s-a încetăţenit aici, lumea îl aşteaptă şi face parte din programul Braşov-oraş de poveste”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.