blog-logo

„Scrisori“ anonime în Cartierul Astra cu atacuri la Ion Diniță

„Scrisori“ anonime în Cartierul Astra cu atacuri la Ion Diniță

Locuitorii din zona Astra au avut neplacuta surpriza de a descoperi in cutiile postale scrisorele electorale negative. Este vorba de un articol scris pe o foaie A4 in care candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 7 este atacat.

„Sunt chestiuni reluate dupa un an sau doi, de cand au mai fost vehiculate si in privinta carora am luat pozitie la vremea potrivita. E un semn clar ca modul pozitiv in care mi-am desfasurat campania, faptul ca vin cu programe concrete, dar si pozitia mea in preferintele cetatenilor deranjeaza“, afirma Ion Dinita.

„Lupta mea este pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetatenilor, nu cu murdarii ascunse sub expresii curate precum «civism»“, adauga candidatul Uniunii Social-Liberale. De altfel, un alt candidat al USL prezicea in urma cu trei zile aparitia unor astfel de materiale.

Alte articole:   Festivalul de Film şi Istorii începe, duminică, la Râșnov

„Oameni buni, sa nu credeti ceea ce veti primi in cutiile postale de maine incolo. Astea sunt mizerii. Raportati-va la tot ce s-a intamplat in acesti 3 ani si un pic. Judecati omul dupa fapte. DAcă aș putea, aș face o minune: mâine să fie alegerile. De ce? tocmai pentru ca aceste ultime zile in care se arunca cu mizerii în unul sau in altul sa dispara“.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.