blog-logo

Neculoiu promite Centru de transplant renal la Brașov

Neculoiu promite Centru de transplant renal la Brașov

Dr. Marius Neculoiu, candidatul USL pentru Senat în colegiul 4 Astra-Bartolomeu, se va lupta pentru construcţia Spitalului Clinic Universitar şi realizarea unui centru de Transplant renal la Braşov.

Medicul Marius Neculoiu este primul specialist care a realizat la Brașov un transplant renal și va obține în viitoarea guvernare USL sprijin pentru ca această activitate să continue în orașul nostru.

După facultate m-am specializat în urologie și alături de prof. dr. Mihai Lucan am fost printre pionierii activității de transplant în România. În anul 2000 am obținut titlul de doctor în medicină. În anul 2004 m-am întors în Braşov, oraşul meu natal, pentru a-mi valorifica, în slujba dumneavoastră, experiența acumulată. Una dintre realizările mele a fost efectuarea cu succes a primului transpant renal la Brașov. Am credința că prin muncă, devotament și iubire de oameni, pot vindeca sistemul. Vreau sănătate și în politică“, le transmite alegătorilor săi dr. Marius Neculoiu. Un alt proiect al viitorului senator este acordarea de consultații gratuite pentru copii şi pensionari. În toată cariera sa, Marius Neculoiu a realizat peste 8.000 de operaţii, dintre care peste 400 de transplanturi renale.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Isărescu, mesaj pentru românii cu rate: Perioada dobânzilor mici a trecut, nu mai revine 

Leave a Reply

Your email address will not be published.