blog-logo

Ioan Stegaru, directorul CFR Călători Brașov a fost înlocuit cu Petre Mogan

Ioan Stegaru, directorul CFR Călători Brașov a fost înlocuit cu Petre Mogan

Foto: România Liberă

Surse din interiorul CFR Călători ne-au confirmat că directorul de la Brașov, Ioan Stegaru, a fost schimbat din funcție, cu Petre Mogan – fost șef de stație, la un moment dat, la CFR infrastructură la Râșnov.

Acum, Stegaru este consilier la Secția de reparații locomotive Brașov, la depou. Despre învârtelile lui Ioan Stegaru, newsbv.ro și presa locală a scris în nenumprate rânduri. Nici Petre Mogan nu este o ușă de biserică. În 2005 a ieșit un scandal de proporții referitor la hoția cu biletele de vacanță a CFR.

La acea vremea, fost pusă la punct o rețea prin care se făceau deconturi de vacanţă false, paguba fiind estimată la peste două miliarde de lei la acea vreme. Polițiștii au cercetat atunci 210 de angajați ai CFR și patru reprezentanți ai sindicatului, printre care și Petre Mogan, angajat al sindicatului. După ce s-a fîcut vâlvă pe această temă, s-a așternut liniștea… Cam la fel ca în mega-scandalul recent cu rețeaua piramidală prin care nașii luau mită și o împărțeau la șefi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Interlopul Laurențiu Pletosu, în arest. VIDEO Mesajul lui către „sifoane”
  1. […] din interiorul CFR Călători au confirmat pentru newsbv.ro că directorul de la Braşov, Ioan Stegaru, a fost schimbat din funcţie, cu Petre Mogan – fost […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate