blog-logo

Fly Project a dus drapelul României în Piața Roșie din Moscova

Fly Project a dus drapelul României în Piața Roșie din Moscova

Pentru ca au concerte peste tot in tara si in strainatate, brașovenii de la Fly Project au petrecut Ziua Nationala a Romaniei in Rusia.

Valul de ninsori din Rusia a fost la un pas de a le crea probleme in deplasarea de la un concert la altul, insa si-au gasit timp pentru a marca ziua nationala si a duce drapelul Romaniei in Piata Rosie din Moscova. Tudor si Dan, alaturi de echipa care ii insoteste la concerte, au desfacut steagul adus de acasa pentru a-l prezenta cu mandrie celor prezenti si a face o fotografie pentru prietenii lor de pe Facebook.

„Noi suntem mandri ca suntem romani si ca am reusit sa ajungem sa reprezentam Romania oriunde mergem. Facem asta cu responsabilitate si profesionalism” declara Tudor, care acum cateva luni a initiat campania „Romania Is Amazing” prin care doreste promovarea locurilor frumoase din tara noastra.

Alte articole:   Ţepar urmărit naţional, prins de poliţiştii braşoveni

Fly Project continua turneul international „La vita e bella” si anul urmator, insa show-ul prezentat va fi unul diferit, pentru care pregatirile au inceput deja de acum o luna.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate