blog-logo

Cristian Cioacă, principalul suspect pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost arestat

Cristian Cioacă, principalul suspect pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost arestat

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale – avocata Elodia Ghinescu -, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis recursul procurorilor faţă de decizia Tribunalului Bucureşti prin care a fost respinsă cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Cioacă. Procurorii formulaseră solicitarea în lumina unor noi probe care l-ar incrimina pe Cioacă.

Decizia CAB este definitivă, Cioacă urmând să fie dus în arest.  Tribunalul Bucureşti (TB) a respins, în 28 noiembrie, cererea de arestare preventivă a poliţiştului Cristian Cioacă, principalul suspect în uciderea soţiei sale – avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din septembrie 2007.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Braşovul, locul 3 în topul insolvenţelor, în ianuarie 2021
  1. fara cadavru nu exista crima nici suspect?

    Reply
  2. […] Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate