blog-logo

5.000 de lei, amendă pentru FC Brașov

5.000 de lei, amendă pentru FC Brașov

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a amendat clubul Rapid cu 10.000 de lei şi a sancţionat cu amenzi de câte 5.000 de lei grupările Steaua Bucureşti şi FC Braşov pentru incidentele produse de spectatori la meciurile din runda a 18-a a Ligii I.

Clubul Rapid a fost condamnată la o amendă de 10.000 de lei pentru incidentele produse de suporterii săi la meciul cu FC Vaslui (0-1) din deplasare. Steaua şi FC Braşov vor fi nevoite să achite amenzi de câte 5.000 de lei după meciurile cu Concordia Chiajna (6-0 pentru echipa din Ghencea, în deplasare), respectiv cu Viitorul Constanţa (3-1, acasă).
Aurelian Băbuţan, oficial al echipei U Cluj, a fost suspendat o lună şi amendat cu 640 de lei după ce a fost eliminat la meciul cu Pandurii Tg. Jiu (1-1). Fundaşul Marian Pleaşcă (Pandurii), eliminat în partida de pe ”Cluj Arena”, a primit o suspendare de un joc şi a fost amendat cu 740 de lei.
Tot cu o etapă de suspendare şi amendă de 740 de lei a fost sancţionat şi sârbul Zarko Markovic (Gaz Metan Mediaş), pentru cartonaşul roşu primit în partida cu CFR Cluj. Situaţia este similară şi în cazul lui Souleymane Barry (CS Turnu Severin), eliminat la meciul cu Dinamo.
Mijlocaşul Florin Purece (Concordia Chiajna), eliminat în meciul cu Steaua, a primit două etape de suspendare şi a fost amendat cu 2.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz
  1. […] http://newsbv.ro/2012/12/05/5-000-lei-amenda-fc-brasov/ Share this:FacebookTwitterGoogle +1LinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Locale Brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate