blog-logo

„Brașovul, oras de poveste“, susținut de candidatul Adrian Gabor

„Brașovul, oras de poveste“, susținut de candidatul Adrian Gabor

De ieri a început a IX-a ediţie Braşov “oraş de poveste” şi Moş Nicolae a început deja să împartă cadouri copiilor din cartierul Florilor, iar în următoarele zile va ajunge în toate cartierele din Braşov, cu sprijinul consilierilor locali şi judeţeni ai PDL.
Astfel, marţi, 4 decembrie, ora 15.30, Moșul va ajunge în cartierul Noua, la locul de joacă din str. Mesteacănului, iar miercuri, 5 decembrie, ora 15.30, în cartierul Craiter, la locul de joacă din str. Ceferiştilor.
„Vineri, 7 decembrie 2012, ora 15.30 în parcul Ursul din cartierul Răcădău, îi aştept pe toţi copiii şi cetăţenii din colegiul 6 la un concert de sărbători organizat de mine pentru a-l sărbători împreună pe Moş Nicolae, dar şi pentru a încheia într-un mod plăcut campania electorală”, a declarat consilierul județean Adrian Gabor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus
  1. Joi Mosul va veni si in Bartolomeu in parcul de pe str. Gospodarilor!

    Reply
  2. Da de unde are bani..fondurile de campanie?in loc sa dam la casele de tip familial…unde sunt copii cu probleme…sau fiind orfani, parintii lor nu voteaza?sunt curios…cate famili din racadau a ajutat domnu consilier?…posibil viitor deputat..sau a fost partas si el la dijmuiala lui georgica…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.