blog-logo

Marius Neculoiu (USL): „Avem nevoie de un spital clinic universitar”

Marius Neculoiu (USL): „Avem nevoie de un spital clinic universitar”

Construirea unui  Spital Clinic Universitar este unul dintre proiectele prioritare ale dr. Marius Neculoiu, candidat USL pentru un post de senator în Colegiul 4 (Astra- Bartolomeu).

„În primul rând, e nevoie de un spital care să unească toate specialităţile. Spitalul Judeţean din Braşov e un spital pavilionar şi nu mai corespunde la norme, deci trebuie făcută o unică clădire în care să fie cuprinse toate specialitățile pentru a reduce și cheltuielile și pentru a fi organizat la normele actuale europene privind și epidemiologia bolilor și legea de urgențe, legea UPU, care deservește foarte multe specialități și trebuie să fie toate strânse într-o singură unitate. Pentru asta trebuie înființat un spital și mai ales că Brașovul este și centru universitar și nu există spații didactice pentru studenți. Trebuie un spital clinic universitar care să includă și posibilități de pregătire adecvate pentru viitorii medici„, a declarat dr. Marius Neculoiu, candidat USL pentru un post de senator în Colegiul 4.

Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online

Apoi primul proiect legislativ pe care îl va propune în parlament, dr Marius Neculoiu este modificarea legii sănătății.  „Candidez pentru un post de parlamentar pentru a încerca să aduc o schimbare în sistemul medical. Consider că acest lucru se poate realiza prin modificarea legii sănătăţii în interesul oamenilor (mă refer la alocarea de medicamente compensate în proporţie de 90%, la un sistem de asigurări de sănătate sustenabil, la crearea unor proiecte de lege pentru prevenţia bolilor şi construirea de spitale regionale, oferirea asistenţei medicale gratuite la domiciliu pentru persoanele defavorizate, şi nu în ultimul rând la găsirea unei modalităţi de corelare a activităţii spitalelor publice cu a celor private, în interesul pacienţilor” declară dr. Marius Neculoiu, candidat USL.

Distribuie dacă îți place!
  1. El vrea sa aduca sanatate in politica ? http://youtu.be/DPVQFRxnbCM

    Reply
  2. da, domne. El! Omul fusese invitat la Realitatea lui Mihai David ca apoi sa fie facut ca la nufarul. Infractorul de David, baiatul destept din energie, e omul PDL-ului.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.