blog-logo

EXCLUSIV Primăria Brașov, executată silit pentru un teren luat cu japca. Ne costă circa 5 milioane de euro!

EXCLUSIV Primăria Brașov, executată silit pentru un teren luat cu japca. Ne costă circa 5 milioane de euro!

Primăria Brașov a primit o somație de plată pentru suma de 4,71 milioane de euro și 1,98 milioane de lei după ce sentința nr. 6966/10 iunie 2011 a rămas definitivă și a fost pusă în executare.

Astfel, executorul judecătoresc a pus în vedere autorității locale să achite sumele de mai sus către SC Bogdan Invest SRL, în caz contrar se va trece la executare silită „de îndată“, Primăria urmând să suporte toate cheltuielile de executare.

Potrivit informațiilor newsbv.ro, este vorba despre un teren care a fost luat „cu japca“ de administrația locală pentru extinderea Grădinii Zoologice din Brașov. Procesul a început în 2007 (dosarul 693/197), care a fost strămutat la un moment dat la Bihor.

Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Vom reveni cu amănunte în măsura în care reprezentanții administrației publice locale vor avea ceva de spus asupra acestui subiect.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] silit pentru 5 milioane de euro Îndosariat la etc 0 Conform informațiilor deținute de newsbv.ro, Primăria a primit o somație pentru a plăti 4.71 milioane de euro și 1.98 milioane de lei […]

    Reply
  2. […] societăţii cu care municipalitatea se judecă pentru un teren de 1,6 hectare de la Zoo Braşov. Proprietarii au obţinut un titlu de executare silită pentru suma aferentă acestei suprafeţe. Edilul a precizat că respectiva societate a comis un abuz prin demararea procedurii de executare […]

    Reply
  3. Adică pe românește, Primăria plătește 5 milioane de euro…primarului – care a avut grijă să răscumpere drepturile proprietarului prin firma SC Bogdgan Invest înființată de primar încă din 2004. Vezi și articolul „Pentru cine trag clopotele, Georgică?”scris de Mihai Costel cu ocaziunea șantajării lui Scripcaru întru obținerea postului de viceprimar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.