blog-logo

Scrisoarea cititorului: Aloo! Stinge lumina că e ora 10!

Scrisoarea cititorului: Aloo! Stinge lumina că e ora 10!

Cartierul Răcădău are șanse să devină un nou Caracal al Brașovului și al țării. După cum se știe acolo s-au întâmplat tot felul de lucruri demne de cascadorii râsului.  De data aceasta este de semnalat , un fapt ce devine tot mai cotidian, și anume, concurența soarelui cu iluminatul stradal. Mulți vor spune că și greșeala e umană. Dar atunci când ne arde la buzunare, pe toți cei care locuim în acest oraș , nu putem fi atât de îngăduitori. Azi de pildă, ora zece a sosit, vorba cântecului din copilării, și lumina nu s-a stins. Nu știm de ce. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Meteorologie, soarele a răsărit la orele… 7.30!

Alte articole:   Concert Anatoly, duminică, la Cetatea Rupea

La un calcul simplu observăm că este vb de doar două ore și jumătate în care becurile de iluminat public stradal au funcționat degeaba.

Întrebarea care rezultă este: Cine plătește monșer?

P.S. Există probe , fotografii autentice, care atestă faptul că în luna iunie a acestui an, becurile de iluminat public stradal, din același cartier,  au fost în funcțiune până la orele 15…asta deși soarele era pe cer de la orele 6.00.

Cătălin Chindea

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Firma care are in exploatare si intretinere iluminatul stradal din Brasov, Flash Group, obisnuieste sa faca reparatii ziua, cand e cum mult mai usor de identificat o problema ziua decat noaptea (logic!)
    Daca ai fi sunat la ei, te-ar fi lamurit, ca n-a uitat nimeni sa stinga lumina, iar comparatia cu Caracalul, mi se pare usor rautacioasa!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate