blog-logo

Brenciu le-a arătat spectatorilor fetița!

Brenciu le-a arătat spectatorilor fetița!

Horia Brenciu a devenit tatic pe data de 1 noiembrie, insa a refuzat cu inversunare sa arate chipul fetitei sale, Mina. Pana aseara, cand solistul a prezentat-o in fata a 5.000 de persoane, pe un ecran imens, la Sala Palatului.

Horia Brenciu a ingrosat randurile artistilor care au refuzat sa se lase fotografiati cu bebelusul lor, dorind sa o protejeze pe micuta care abia a venit pe lume, in urma cu nici o luna. Numai ca, aseara, la concertul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, artistul le-a facut cunostinta cu fetita sa celor 5.000 de persoane prezente la spectacol.

La un moment dat, fotografia fetitei, in timp ce dormea, si-a facut loc pe ecranul imens amplasat in spatele scenei, iar Brenciu a prezentat-o, mandru, drept cea mai noua realizare a familiei sale, scrie cancan.ro.

Alte articole:   Accident cu victimă, în Brașov
Dedicație pentru Șerban Ionescu

Indurerat de decesul lui Serban Ionescu, cel care i-a fost coleg in filmul „Om bogat, om sarac”, Horia Brenciu i-a dedicat un ultim omagiu, respectiv piesa „That’s Life”, aseara, la Sala Palatului.

Brenciu este, cu siguranta, un „one man show”, care stie cum sa-si capteze publicul. Glumet, ironic, asa cum il stim din postura de jurat al concursului „Vocea Romaniei”, Brenciu a fost un entertainer pe cinste, aseara.

Distribuie dacă îți place!
  1. sa traiasca copilasul sa fie fericit familia brenciu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate