blog-logo

Scrisoarea cititorului: a fost odată un topogan

Scrisoarea cititorului: a fost odată un topogan

Odată cu venirea acestei campanii electorale se observă, chiar dacă în această perioadă a anului ar fi trebuit sa fie ascunse de zăpadă, tot mai multe dovezi de dezinteres al autorităților față de cei care nu voteaza. Iar primii, și cei mai importanți, care suferă sunt copiii. În plină campanie de alegeri locale, în Parcul Valea Cetății ansamblul de agrement din cadrul locului de joaca, amplasat în urma cu 2-3 ani, a inceput să se deterioreze.

Mai precis, un topogan, galben, atracția tuturor copiilor, s-a stricat, calea de alunecare s-a crăpat de atâta uzură. Micuții au acceptat cu greu faptul că nu se mai pot da pe topogan, pentru că riscau să-și rupă pantalonașii sau strămpișorii. Au plâns, s-au rugat de părinți, dar în zadar. Topoganul nu mai putea fi folosit. Un părinte atent la dorințele micuților a luat inițiativa și a sunat la Primărie.  O să vină o echipă în cel mai scurt timp si problema va fi rezolvată!– s-a auzit de la celălalt capăt al firului.  Dar a trecut o săptămână, și nici o mișcare. Un nou telefon, și de această dată o voce contrariată; Da, sigur vi s-a înregistrat reclamația? Că nu văd în registru nimic notat. Abia după ce reclamantul a punctat că toate reclamațiile telefonice se înregistrează, și vocal, pe suport informatic, persoana de la celălalt capăt, a capitulat și stins a replicat: E posibil să fie în lucru reclamația! În scurt timp va pleca către parc o persoană să facă constatarea . Constatare care s-a făcut. A urmat demontarea topoganului, blocarea accesului la zona dezafectată..si ATÂT.

Alte articole:   „Să fim copii, pentru înc-o zi...”, în Parcul Mini Transilvania FOTO

După mai bine de cinci luni, nici un rezultat…și e din nou campanie, dar nu mai sunt alegeri locale. Consilierii de cartier sunt în lupta pentru un fotoliu de deputat sau senator…ce îi mai interesează pe ei că mai există si copiii care își vor topoganul înapoi.Și totuși micuții cer doar atât de puțin…nu mese la restaurant, nu excursii la mănăstiri, nu punga cu puiul, litru de ulei și bidonul de bere, sau nu mai stiu ce haine, căciuli sau mănuși…vor doar ca topoganul să revină la locului lui…în parc.

Cătălin Chindea

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.