blog-logo

Emil Rada: Forța Civică nu este „Axionul“ PDL-ului

Emil Rada: Forța Civică nu este „Axionul“ PDL-ului

Emil Rada

Reprezentantii Fortei Civice de la Brasov sunt nemultumiti de recentele declaratii facute de Vasile Blaga in calitatea sa de presedinte PDL și copresedintele ARD, din care face parte si Forta Civica, care a afirmat ca de la constituirea aliantei aceasta are un deficit de 2% fata de PDL.

„Noi intelegem ca face aluzie la prezenta noastra in Alianta Romania Dreapta, afirma Emila Rada, purtator de cuvant al Fortei Civice Brasov. Totusi am vrea sa-i reamintim domnului Blaga cate ceva. In primul rand ca facem tot ceea ce putem pentru ca ARD sa obtina un scor cat mai mare la alegeri, iar declaratiile ca Mihai Razvan Ungureanu nu s-ar implica suficient sunt hazardate. In al doilea rand, vrem sa-i reamintim presedintelui PDL ca nu Forta Civica a cerut constituirea ARD, ci partidul sau. Dovada este ca la alegerile locale democrat liberalii au schimbate culorile cu care s-au prezentat candidatii lor, din portocaliu in orice altceva, iar situatiile in care pe afise nu aparea PDL, ci numele vreunei Aliante pentru ceva, au fost numeroase. PDL avea nevoie sa se ascunda in ARD din motive clare“, a punctat Emil Rada.

„Există o anumită cădere în sondaje şi nu din cauza noastră, ci din cauza faptului că aflându-se la guvernare până acum şapte luni a luat o serie de măsuri care au dus partidul (PDL – n.r.)  la această lipsă de popularitate şi de scădere în sondaje. Forța Civică nu este «Axionul» Pedeleului. Nu noi am luat măsurile aberante de tăieri de pensii, nu noi am folosit banul public pentru alte interese. Iar acum, nu noi încercăm să ne folosim de alții. Noi vom merge, vom rămâne loiali acestei construcţii şi vom merge în continuare pe 9 decembrie în această construcţie, urmând ca după 9 decembrie să luăm o decizie cu privire la rămânerea sau nu în această alianţă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.