blog-logo

Victor Ponta „votează“ cu Ion Diniță!

Victor Ponta „votează“ cu Ion Diniță!

Ion Diniță este sustinut și de conducerea USL de la nivel național, nu doar de cea județeană. Sunt declarațiile pe care le-au făcut doi co-președinti ai Uniunii Social Liberale, Victor Ponta şi Daniel Constantin.

Candidatura lui Dinita este importanta pentru ceea ce vrea el să facă pentru brașoveni, dar și pentru alianța aflată la putere, declara liderii USL, care îi indeamnă pe locuitorii din Astra să îi acorde tot sprijinul lui Diniță, atât acum, cât și dupî alegeri.

„Unitatea USL este foarte importantă, într-atât încât a devenit o stare de normalitate. În această echipă intră şi cetăţenii, pentru că programul de guvernare a fost gândit pentru o zi de mâine mai bună“, afirmă prim-ministrul României Victor Ponta.

Alte articole:   Virgil Musta, recomandări pentru persoanele care au simptome de COVID-19 și pentru cei care se tratează acasă

„Eu îi rog pe toţi locuitorii Braşovului, pe toţi locuitorii colegiului 7 în care dl. Diniţă candidează, să-l sprijine, să-l voteze, să voteze Uniunea Social Liberală. Fiecare vot al lor contează, mai mult decât niciodată. Avem nevoie de o majoritate puternică şi trebuie să facem foarte multe lucruri importante pentru România, aşa încât îi rog pe toţi locuitorii Braşovului să fie alături de noi”, a precizat premierul într-o declarație difuzată de televiziunile locale.

La rândul lui, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. îşi declară şi el susţinerea fără rezerve pentru Ion Diniţă, mai ales că ei fac echipă la conducerea Partidului Conservator.

„Dl. Diniţă, în Partidul Conservator este unul dintre cei mai importanţi oameni, un om pe care eu mă bazez de fiecare dată atunci când construim mesajele politice, dar mai ales atunci când vorbim de organizare. Îmi doresc ca și cetăţenii municipiului Braşov, din colegiul 7, din colegiul Astra, să se gândească la faptul că în primul rând eu îmi doresc nu doar un coleg, ci un specialist  în Parlamentul României, în Camera Deputaţilor, aşa cum este dl. Diniţă şi eu cred că recomandarea mea este evidentă pentru ceea ce poate face bine dl. Diniţă pentru cetăţenii din municipiul Braşov”, a precizat Daniel Constantin.

Alte articole:   Comisia Europeană: Slujbele de Crăciun, urmărite online sau la televizor

În ceea ce-l privește, Diniță spune că susţinerea pe care o are din partea  liderilor USL trebuie completată cu aceea a cetăţenilor, „pe care o văd de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei. Voi întoarce această susţinere către locuitorii din Astra în primul rând, prin susţinerea în Parlament a unor măsuri care să facă viaţa mai bună românilor“, spun Ion Diniţă, candidat USL la Camera Deputaţilor în Colegiul Astra.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.