blog-logo

Staicu începe să aducă investitori la Brașov. Află pe cine!

Staicu începe să aducă investitori la Brașov. Află pe cine!

„Mă bucur să văd că proiectul meu prinde contur și atrage oameni dornici să investească în orașul nostru, pentru revigorarea industriei brașovene. Măsurile și facilitățile pe care le-am propus, împreună cu planul meu de susținere a învățământului vocațional și tehnic și păstrarea elitelor aici, în Brașov, este primit cu mare entuziasm de către oamenii de afaceri. Alături de atuurile naturale ale orașului nostru, aceste masuri au determinat deja câțiva investitori să-și poziționeze fabricile în Brașov, astfel fiind create noi locuri de muncă. Acesta este doar începutul. Lupt pentru ca Brașovul să redevină cel mai puternic centru industrial, vreau să recreăm cele 70.000 de locuri de muncă pierdute odată cu închiderea uzinelor brașovene „, a spus senatorul Florian Staicu.

Alte articole:   Leul s-a „vaccinat” pentru criza Covid

Staicu a prezentat o companie din Turcia care, în curând își va deschide o fabrică de cărămizi în Brașov, folosind o tehnologie nouă, premiată în Statele Unite ca tehnologie prietenoasă cu mediul: ˜Este vorba despre o companie care va investi inițial 2 milioane de euro în Brașov și va crea câteva sute de locuri de muncă. Mono-blocurile Izoduo care vor fi produse aici sunt o inovație pe piață, având calități deosebite care măresc rezistența la umezeală, foc și cutremur, izolează fonic până la 60dB și păstrează căldura mult mai bine”, a mai declarat senatorul.

Acesta a mai spus că „Brașov – Capitala Tehnicii Românești” este singurul proiect coerent, complet și complex prezentat în această campanie, acesta fiind și motivul pentru care a devenit deja eficient: „Toată lumea a înțeles că doar repornind industria, putem reporni Brașovul și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Acum facem primii pași în acest sens și continuând să luptăm pentru Brașov și în interesul brașovenilor, împreună putem schimba lucrurile care astăzi nu ne plac și putem trăi într-un oraș așa cum ni-l dorim cu toții: un oraș cu o economie puternică și o industrie puternică”, a mai spus Staicu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.