blog-logo

Primăria Brașov și RADEF l-au executat silit pe șeful revoluționarilor

Primăria Brașov și RADEF l-au executat silit pe șeful revoluționarilor

Viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei, mandatat de primar ca reprezentant al orașului, și un oficial al RADEF l-au executat silit astăzi pe președintele revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior. Executorul judecătoresc Cornel Tereacă, însoțit de reprezentanții Primăriei și RADEF și de jandarmi, a descins în fostul cinematograf Astra, unde a funcționat Clubul Moose. Întregul proces de evacuare s-a desfășurat fără incindente.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a declarat pentru newsbv.ro că „se va face o evaluare a spațiilor existente, dar, conform legii,  trebuie să-și păstreze același obiect de activitate, respectiv difuzarea într-un fel sau altul de filme“. Toarcea a mai precizat că o decizie se va lua în fucnție de ce investiții sunt necesare, neexcluzând o asociere a Consiliului Local cu un partener privat pentru administrarea spațiului.

Alte articole:   22.01.2021 148 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. Sunt pozitive 1.540 de persoane

Primăria a obţinut în instanţă clădirea şi a obținut o sentință definitivă și a cerut evacuarea.

În data de 9 aprilie 2012, primarul George Scripcaru spune că Dorin Lazăr Maior l-a ameninţat cu moartea şi l-a şantajat, motiv pentru care a depus o plângere la poliție, dosarul fiind pe rolul judecătorilor brașoveni. „Mi-a spus că voi avea linişte în oraş, dacă rezolv această problemă”, a spus Scripcaru. Amănunte AICI!

Distribuie dacă îți place!
  1. 2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate