blog-logo

„Diniţă este unul dintre oamenii noi, care trebuie neapărat să intre în Parlament“

„Diniţă este unul dintre oamenii noi, care trebuie neapărat să intre în Parlament“

„Dificultăţile pe care oamenii le îndură în fiecare zi sunt motivul pentru care am intrat în politică“, le spune candidatul USL la Camera Deputaților pe colegiul din cartierul Astra, Ion Diniţă, brașovenilor cu care se întâlnește zilnic. Alături de el au venit la întâlnirea cu brașovenii personalităţi braşovene marcante.

Reputatul profesor universitar dr. Alexandru Vlad Ciurea, renumit neurochirurg de talie internațională, explică popularitatea lui Diniță în rândul brașovenilor: „Dl Diniţă a plecat, cum se spune la noi, a plecat de jos. A urcat toate trepetele. Are o stabilitate umană şi financiară, de ce să n-o recunoaştem? Deci poate să facă un pas mai sus şi să reprezinte acest oraş. Şi face politica oraşului în Parlamentul României. Are o linie clară pentru acest lucru, trebuie să-l susţinem, să mergem la vot şi să fim convinşi că ceea ce spune, va face”.

Alte articole:   Bode: Alocarea banilor pentru reabilitarea drumurilor naționale nu s-a mai făcut în funcție de influența “baronilor” locali

De asemenea,  și gen (r.) Petrişor Mandu, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din Braşov, îl susține pe Diniță: „Personal, eu, generalul Mandu, susţin USL în această tentativă de a schimba complet înfăţişarea României şi pe oamenii care reprezintă acest USL. Dl. Diniţă este unul dintre oamenii noi, care trebuie neapărat să intre în Parlament şi cu forţa pe care i-o cunosc să schimbe mentalitatea politicii pe acest plai mioritic”.

Ion Diniţă declară că susţinerea celor două personalităţi ale Braşovului şi României îl onorează. În acelaşi timp îl şi obligă, în aceeaşi măsură în care cererile cetăţenilor îi devin ordine.

Toți cei care trăiesc în ţara românească trebuie să simtă că trăiesc bine, aşa cum li s-a promis că vor trăi bine, dar din păcate trăiesc rău. Indiferent de categoria socială trebuie să fim uniţi în 9 decembrie pentru a da României un nou suflu”, spune Ion Diniţă, candidat USL Camera Deputaţilor Colegiul 7.

Distribuie dacă îți place!
  1. Fiti seriosi.Daca si asta intra in parlament, atunci chiar nu mai am ce zice.Nu aveti oameni capabili?De ce promovati astfel de persoane?

    Reply
  2. domn profesor Ciurea, mai bine candidati dvs. si oricat va fi sustinut de disponibilizati sau retrasi, care stau in alte cartiere, la vot, cetateanul va sanctiona asta…acest colegiu e printre putinele in care va fi votat omul..nu partidul, in speta usl-ul…iar la redistribuire…PAS

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.