blog-logo

Poliția a descoperit Raiul la Brașov!

Poliția a descoperit Raiul la Brașov!

Dacă este să dai crezare informațiilor pe care le oferă opiniei publice Inspectoratul Județean de Poliție Brașov ai crede că Brașovul este un fel de rai, unde nu calcă picior de infractor și unde nu se întâmplă nimic. De vreo cinci zile, polițiștii, plictisiți să stea la cafele prin birouri, pentru că tot vine campania electorală, au ieșit pe stradă să împartă fluturași că nu e bine să furi la vot.

Foarte tare!!!!! Nu spun nimic despre evenimentele cu adevărat grave care se întâmplă în Brașov. Site-urile de socializare urlă și sunt pline cu filmulețe cu politicieni care dau mese electorale, de la toate partidele. Conform noii legi, cică e penală povestea asta. Mai mult, la redacții se primesc informații despre accidente rutiere, despre tot felul de nebunii. Poliția nimic. Tace de nu se mai oprește.

Alte articole:   Polițiștii caută un bătrân plecat de la un centru de vârstnici

Polițiștii de la IJP, că doar de la ai eu unul chiar mai sper la ceva ordine și liniște public, luptă împotriva corupției, împotriva criminalității etc., este pe nicăieri de câteva zile. Pe undeva, le înțeleg ofuscarea: ziariștii sunt mai eficienți și mai prompți decât polițiștii și ajung la locul unui eveniment înaintea lor. De ce? Poate vor avea curajul să o spună chiar ei opiniei publice! De aceea vor să și interzică accesul presei la informațiile referitoare la evenimente!

De exemplu, doi tăntălăi, bine „afumați“, s-au răsturnat sâmbătă cu un BMW pe câmpul dintre Lunca Câlnicului şi pasajul spre Prejmer, în direcţia spre Hărman. S-au dus, la locul accidentului, echipaje de salvare etc., mă rog, tot tacâmul. Acolo, mașina răstunată, victimele date dispărute. Le-au căutat pe câmp și au dat de indivizi la vreo 200 de metri…

Alte articole:   Cupa Nicolae Pescaru şi-a desemnat câştigătorii

Pentru că infomrația nu a fost dată publicității, suntem îndreptățiți să credem că șmecherii din BMW sunt fie fie persoane sus puse, fie prieteni-colegi de-ai polițiștilor, de au vrut să țină la secret un astfel de caz. Nimeni nu a cerut numele celor în culpă, dar Poliția a găsit de cuviință că ascundă această faptă.

În acest context, eu unul fac apel la brașoveni să anunțe ziariștii, de la orice publicație, televiziune, radio despre ce se întâmplă în Brașov, pentru că este evident că, în această perioadă, unii polițiști cu mentalitate de milițieni au treabă doar cu politica, nu și cu interesul comunității. Cam așa cum făceau polițiștii comunitari din municipiul Brașov la alegerile locale: fie păzeau bannerele electorale ale PDL, fie săteau de șase când erau tăiate cele ale adeversarilor primarului George Scripcaru.

Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

Că doar nu uităm „istoria cotemporană“! Și nici mulțimea de crime rămase cu autor necunoscut de la Brașov….

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate