blog-logo

Coaliția PP-DD – PDL la Brașov funcționează bine

Coaliția PP-DD – PDL la Brașov funcționează bine

Constantin Niţă, PSDPreședintele PSD Braşov, deputatul Constantin Niţă a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că apropierea PDL de PP-DD este una ”foarte puternică”, lucru observabil şi din perspectiva afişajului electoral.
”Mă surprinde – mă rog, la început am luat-o ca pe o chestiune politică – faptul că apropierea PDL faţă de PP-DD este foarte puternică şi la Braşov. Observ că primarul (municipiului Braşov, democrat-liberalul George Scripcaru – n.r.) a acordat cu foarte multă indulgenţă spaţii pentru afişele şi bannerele PP-DD cât pentru toate partidele la un loc, ceea ce este un lucru care încet-încet începe să concretizeze alianţa dintre PDL şi PP-DD (…) Înseamnă că este o anumită înţelegere ocultă pe care eu nu o ştiu, în a diminua, dacă vreţi, şansele candidaţilor noştri, ceea ce nu este în regulă”, a spus Niţă.
El a menţionat că nu ştie (sic! – n.a.) de către cine sunt controlate societăţile care se ocupă de publicitate în Braşov, ”dar se pare că nu le sunt simpatici candidaţii USL” şi atunci caută şi ei diverse formule de afişaj pentru electorat, în municipiul reşedinţă de judeţ.
Constantin Niţă a mai afirmat că în campania electorală desfăşurată până acum, nu au fost atacuri la persoană, ”fiecare îşi face programul stabilit”, ceea ce este un ”lucru pozitiv”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Klaus Iohannis nu s-a abținut nici de Ziua Națională să nu vorbească despre alegeri

Leave a Reply

Your email address will not be published.