blog-logo

Credeaţi că s-a terminat cu giratoriile? Se amenajează încă unul în Tractorul

Credeaţi că s-a terminat cu giratoriile? Se amenajează încă unul în Tractorul

Odată cu amenajarea noului pasaj rutier de pe strada Independenţei, locatarilor care locuiesc în blocurile de pe strada Gloriei le-a fost restricţionat accesul auto spre Bartolomeu.

Ţinând cont că pe Gloriei era sens unic, aceştia nu avea posibilitatea să iasă din această zonă decât spre centrul oraşului, respectiv spre stadionul Forex.

Pentru a intra pe pasajul Independenţei erau obligaţi să facă un ocol pe strada 1 Decembrie 1918 şi să caute un loc unde să poată întoarce sau să încalce regulile de circulaţie. Oamenii i-au semnalat această deficienţă primarului George Scripcaru chiar din ziua inaugurării podului.

Măsura optimă găsită şi aprobată de autorităţile locale a fost de a amenaja un sens giratoriu la intersecţia Independenţei cu 1 Decembrie 1918, astfel ca şoferii care ies de pe Gloriei să aibă posibilitatea să se întoarcă spre Bartolomeu. Intersecţia ar urma să fie amenajată în maximum zece zile, dacă vremea va fi bună.

Alte articole:   INSP: 863 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 provoacă îngrijorare, cele mai multe cu varianta britanică

Interzis spre Octavian Goga

Foto: Czika Levente

Nu în ultimul rând, odată cu deschiderea noului pasaj şi a drumului Coresi, pe strada 13 Decembrie au mai fost făcute o serie de sistematizări ale circulaţiei.

Astfel, trecerea de pietoni semaforizată de pe strada 13 Decembrie, din dreptul Parcului Tractorul, a fost desfiinţată, iar şoferii au obligatoriu înainte nemaiputând vira la stânga pe Octavian Goga. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că din cauza celor care aşteptau să intre pe strada Octavian Goga se formau coloane interminabile, care ajungeau până aproape de Făget, mai ales la orele de vârf.

De acum, pentru a intra pe strada Octavian Goga, şoferii trebuie să facă un mic ocol, respectiv să meargă tot înainte pe strada 13 Decembrie, până la sensul giratoriu de la intersecţia cu Independenţei, unde au posibilitatea să întoarcă, astfel că ambuteiajele vor putea fi evitate.

Distribuie dacă îți place!
 1. admin… daca mai postezi cacaturi… sterg tot ce ai pe site……. prima oara a fost un avertisment 😀 a 2 oara sterg tot 😉 poti sa faci ce setari vrei tu 😉 intru cu ip tau… si sterg tot 😉 hai pa!

  Reply
 2. app: intru proxy… nu`ti bate capu degeaba 😉 (3 masti) 2 romania si 1 rusia 😉 hai te`am pupat! 😉

  Reply
 3. […] Măsura optimă găsită şi aprobată de autorităţile locale a fost de a amenaja un sens giratoriu la intersecţia Independenţei cu 1 Decembrie 1918, astfel ca şoferii care ies de pe Gloriei să aibă posibilitatea să se întoarcă spre Bartolomeu, scrie newsbv.ro. […]

  Reply
 4. Scuza-ma ca scriu in engleza. Nu scriu foarte bine romaneste.

  They should have kept the pedestrian crossing at the intersection of 13 Decembrie / O. Goga.

  Now there’a 550 meter distance without a crossing (all they way from Bdl. Garii until Str. Turnului)

  It seems not much consideration is given to pedestrians.

  Reply
 5. ciprian lingau contiunua sa_i lingi…in..c..r

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate