blog-logo

Ion Diniță (USL) a promis un singur lucru în campania electorală. Ghici ce!

Ion Diniță (USL) a promis un singur lucru în campania electorală. Ghici ce!

Sunt multe probleme pe care oamenii le au si de care politicienilor nu a parut sa le pese pana acum. Ca e vorba de pensii decente, locuri de munca pentru tineri sau cei peste 50 de ani, sunt realitati ale Romaniei de azi.

Oamenii au nevoie de speranta ca se va schimba ceva. Nu de promisiuni, ci de preocupare pentru ei. Sunt concluziile pe care le trage Ion Dinita candidat USL la Camera Deputatilor, care analizeaza perioada scursa din perioada campaniei.

Am promis un singur lucru în această campanie, că voi discuta cu cetăţenii şi le voi prezenta proiectele mele. Merg pe stradă, ascult, nu atac pe nimeni. Vreau să-mi văd de treabă, şi acum şi după 10 decembrie. Aşa le recomand tuturor candidaţilor la parlamentare. Decenţa şi faptul că oamenii îşi doresc o altfel de campanie faţă de cea murdară, de până acum, sper să le dea înţelepciunea să facă la fel, să procedeze la fel. Noi mergem în fiecare zi pe teren, ne întâlnim cu oamenii, ştim problemele lor. Le vom sistematiza într-un proiect de lege, sau în mai multe proiecte de legi, eu şi doctorul Marius Neculoiu, candidatul USL pentru Senat“, spune Ion Diniță.

Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online

Discuţiile cu cetăţenii scot la iveală un fapt cert, declară Diniţă. Viitorul parlamentar nu trebuie să vină cu promisiuni, mai ales că oamenii sunt sătui de ele. Ajunge să preia problemele reale, cu alte cuvinte să  îi pese.

„Toate sunt realizabile, toate ţin de reprezentanţii politici. Unele ţin de Primărie, altele ţin de Parlament şi de Guvern în acelaşi timp, prin finanţări. Eu sper ca înţelepciunea să dăinuiască şi după 10 decembrie să fie un consens la nivel de Braşov şi, de ce nu, la nivel naţional, pentru a scoate România din criză mai repede”, este de părere candidatul USL.

La începutul campaniei electorale, Diniţă a propus tuturor candidaţilor ca în caz că vor fi aleşi să vină alături de el în Parlament şi să susţină proiectele majore pentru Braşov. Iniţiativa, denumită „Pactul pentru Braşov“, ar urma să aducă un plus de normalitate în politică şi ar putea grăbi realizarea unor obiective precum aeroportul, spitalul clinic universitar sau autostrada spre Bucureşti, subliniază Ion Diniţă.

Distribuie dacă îți place!
  1. a promis ca da banii familiei celui decedat in accidentul de munca produs din vina lui….nu numai a lui…da odata ce promiti ceva…trebe musai sa purcezi…probabil ca monser asta dinita are memoria scurta, la fel cum mai e timpul in care mai are antena1..ca vine scadenta celor 4 ani in care i-a promis lui voiculescu ca urca partidul conservator la 7% in preferintele electoratului…si a reusit…NIMIC..dar si asta e tot o promisiune neonorata

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.