blog-logo

Davide Dias revine la FC Brașov

Davide Dias revine la FC Brașov

Mijlocaşul portughez Davide Dias a părăsit gruparea FC Vaslui şi va evolua din primăvara anului viitor la FC Braşov, formaţia la care a mai evoluat în returul ediţiei 2011-2012 al Ligii I.

Conform site-ului oficial al FC Braşov, fotbalistul a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu drept de prelungire din partea clubului pentru încă un sezon. Davide Dias nu va avea drept de joc decât din primăvară, până atunci urmând să se pregătească alături de jucătorii braşoveni.

„Mijlocaşul Davide Dias este cea mai nouă achiziţie a echipei noastre. Fotbalistul portughez se întoarce practic la FC Braşov după ce în sezonul trecut a îmbrăcat de 16 ori tricoul «galben-negru» al formaţiei noastre, marcând două goluri”, se menţionează pe site-ul citat.

Alte articole:   Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

În vârstă de 29 ani, Dias este bucuros de revenirea la Braşov, oraş pe care îl consideră „a doua casă”. „Am ales să mă întorc la FC Braşov fără să stau prea mult pe gânduri. Pot spune că Braşovul este pentru mine ca o a doua casă. M-am simţit foarte bine aici şi mi-a plăcut foarte mult şi clubul. Mă întorc dornic să joc şi să am realizări cât mai importante în tricoul lui FC Braşov”, a declarat Davide Dias.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate