blog-logo

Vezi ce planuri sunt pentru împodobirea oraşului anul acesta

Vezi ce planuri sunt pentru împodobirea oraşului anul acesta

Edilii s-au concentrat şi în acest an pe împodobirea principalelor străzi din centrul Braşovului. Reprezentanţii Primăriei ne-au asigurat că toate ornamentele sunt noi şi vor fi mult mai spectaculoase decât cele de anul trecut, costul investiţiei, neschimbându-se însă, respectiv 50.000 de euro.

Echipele firmei care se ocupă de administrare iluminatului public din Braşov au început deja să instaleze noile ornamente prin oraş.

Astfel, pe strada Republicii, au fost montate ghirlande luminoase, în total 52 de corpuri de iluminat, iar pe B-dul Eroilor şi pe străzile Nicolae Iorga, Mureşenilor şi George Bariţiu, pe fiecare stâlp, au fost montate ornamente, care au forma unei draperii închise, atât de culoare albă, cât şi de culoare albastră.

Alte articole:   Cătălin Nan (FNAP): Vocea părinților trebuie să ajungă la decidenții din instituțiile statului

Un brad de peste 20 de metri în Piaţa Sfatului

Montarea tuturor decoraţiunilor trebuie încheiată până pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, când se vor aprinde toate luminiţele şi se va deschide sezonul de sărbători „Oraşul din Poveste”. Faţă de anii trecuţi, în parcul central va fi montată o instalaţie mai deosebită, o coroniţă dinamică care pare că are ţurţuri, iar decorurile vor fi completate în Piaţa Sfatului cu câteva ornamente care vor da senzaţia de tridimensionalitate.

De departe, cel mai spectaculos va rămâne bradul de Crăciun, care va avea şi în această iarnă peste 20 de metri şi va fi împodobit deosebit.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate