blog-logo

Valentin Luca – cel mai bun barman de show

Valentin Luca – cel mai bun barman de show
Braşoveanul de 26 de ani a câştigat, joi seară, titlul de cel mai bun barman de show la o competiţie organizată într-un club din Capitală. Valentin Luca a avut şapte contracandidaţi la titlu, iar în urma concursului e mai bogat cu 500 de euro, scrie CanCan.
După ce a făcut spectacol ediţii la rând la „Românii au talent”, Valentin Luca (26 de ani), din Braşov, a câştigat, joi seară, titlul de cel mai bun barman de show, în cadrul concursului „De Kuyper Cup”. Valentin a fost ales marele câştigător după ce a înfruntat şapte contracandidaţi.

La categoria mixologie, în finala căreia au intrat patru concurenti, Horea Coloji şi-a demonstrat originalitatea în ceea ce privește prepararea unei băuturi mixate si a devenit, astfel, cel mai bun barman preparator din ţară. Băutura mixată care a impresionat juriul se numeşte „Milk&Poultry” şi este o reinterpretare a desertului tradiţional românesc „lapte de pasăre”, având la bază: vanilla vodka, De Kuyper Vanilla, gălbenuş de ou, half&half milk&cream (părţi egale de lapte şi frişcă lichidă) şi „garnish” din coajă de portocală. Băutura a fost servită în faţa juriului alături de o vafă traditională olandeză, pe bază de caramel.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   APIA: Plăți în avans pentru fermierii care au depus Cereri unice de plată în anul 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.