blog-logo

Prioritățile legislative ale lui Constantin Niță

Prioritățile legislative ale lui Constantin Niță

Constantin Niţă, PSDPreşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Zărneşti, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că în primii doi ani după alegeri ar trebui votate de către Parlament mai multe legi foarte importante atât pentru judeţul Braşov, cât şi pentru ţară.
Mă refer la Legea privind reorganizarea industriei de apărare depusă mai de mult timp la Parlament, dar lipsa de voinţă politică a făcut ca această lege să nu fie gata. Legea holdingurilor e o altă lege foarte importantă cerută de oamenii de afaceri de ani de zile. O altă lege este cea a lobby-ului cerută de mediul de afaceri şi cred că este timpul să avem o astfel de lege în România. De asemenea, legea privind actul unic de control, există proiectul de lege, trebuie să fie voinţă politică, dar o să-i dăm drumul“, a afirmat Niţă.
În ceea ce priveşte Legea Turismului, Constantin Niţă a spus că aceasta trebuie modificată pentru că ”ceea ce a făcut doamna Elena Udrea este foarte puţin”.
„Trebuie să fie o lege complexă care să prevadă modul în care se investeşte în turism, modul în care se face turism. Ce se întâmplă cu activele vândute care stau în paragină. Turismul poate să contribuie rapid la revitalizarea economiei. Tot legat de turism dorim legea drumurilor de interes turistic. Toată lumea vrea să dezvoltăm turismul dar îţi trebuie utilităţi. Ca să ajungi în satul Peştera, o zonă superbă, nu ai drum bun. Sau la Moieciul de Jos şi Moieciul de Sus unde sunt 500 de pensiuni agroturistice, cea mai mare concentrare din România, drumurile sunt la pământ. După părerea mea mai sunt şi alte zone în ţară care au nevoie de drumuri turistice“, a precizat Constantin Niţă.
În ceea ce priveşte campania electorală, candidatul USL i-a avertizat pe contracandidaţi să respecte legea şi să nu folosească altfel de materiale în campanie decât cele publicitare aşa cum prevede legea.
„În ceea ce mă priveşte, voi respecta legea şi nu voi da decât materiale publicitare, dar îi avertizez pe contracandidaţii mei şi pe cei care vor proceda altfel decât scrie legea că vom informa de îndată organele de cercetare penală. Datoria noastră este să sesizăm toate neregulile. Ne facem datoria şi îi avertizăm că trebuie să joace corect, în spiritul legii“, a subliniat Constantin Niţă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Comisia Europeană: Slujbele de Crăciun, urmărite online sau la televizor

Leave a Reply

Your email address will not be published.