blog-logo

„Târfe în direct“ – un nou episod de la Poliția Brașov

„Târfe în direct“ – un nou episod de la Poliția Brașov

Foto: Arhivă

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au făcut ieri o nouă razie împotriva prostituatelor.

Nu s-au plictisit prea mult timp, pentru că la ora 22.30 polițiștii au prins în flagrant, în două autoturisme parcate pe străzile Calea Feldioarei și  Grigore Ureche, o clujeancă de 19 ani și o tânără de 22 ani, din comuna Apața, în timp ce întreţineau relaţii sexuale normale și orale contracost, cu doi tineri brașoveni.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale, persoanele depistate fiind cercetate în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie. Cum amezile pe această temă sunt la ordinea zilei, iar făcuvile în cauză nu pot fi executate silit de Fisc, este de așteptat să le vedem cu prestează prin localtiăile de domiciliul întreținerea spațiilor verzi. Sau nu…

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Program modificat la ascensorul pe plan înclinat către Cetatea Râșnov
 1. […] post „Târfe în direct“ – un nou episod de la Poliția Brașov appeared first on News […]

  Reply
 2. Sunt denumite Tarfe.Sunt urmarite,duse la politie,li se vorbeste urat, umilitor,de catre politisti, sunt amendate, se recunoaste oficial ca nu platesc aceste amenzi.Le-a intrebat vreodata cineva de ce se prostitueaza?
  -daca simt nevoia sa faca sex sa fie dirijate obligatoriu catre spitale pentru a se gasi o modalitate de a fi tratate
  -daca o fac sa se intretina inseamna ca sunt sarace, ca familia si societatea nu le-a oferit posibilitatea sa faca o scoala, o calificare, un loc de munca,Sa fie sprijinite si nu umilite si amendate.Daca n-au nicio calificare si sunt sarace inseamna ca pentru a-si plati amenzile date de politisti se vor duce obligatoriu din nou pe strada cautand niste nemernici care in loc sa le ajute si sa le dea ce nu le-a dat familia si societatea le r… de multe ori dupa actul sexual le bate sau le omoara in timp ce ele o fac ca sa-si creasca copii sau parintii sau sa traiasca si ele.Stiti cine sunt femeile? Sunt cele care ne-au purtat in pantece 9 luni si ne-au dat viata si noi, „barbatii ” ce le facem? Si femeile asa zise civilizate ce fac sa le ajute? Si dupa ce le umilim ne ducem la biserica, pupam moaste, dam bani preotilor in loc sa le dam acestor necajite..

  Reply
  • Dl. Zah Ioan, daca acesta e numele adevarat, mama mea m-a purtat in pantece si nu a făcut centura.asa ca lasati glumele astea cu pitipoancele de la pod. sunt locuri de munca, slava Domnului, dar fetele prefera si placerea, si banul, la negru. asta ca sa nu mai radem impreuna despre integrarea lor socială, cand s-a dispus integrarea lor socială, nu incarcerarea, pe varianta cu prestarea muncii in folosul comunitatii. Fetelor din această categorie nu le plac panselutele, ci altceva….

   Reply
 3. D-le Sebastian, daca acesta va este numele, sunt doua puncte de vedere,al meu si al d-tale.Categoric il mentin pe al meu si consider in continuare ca aceste fete ar trebui ajutate si nu amendate. Cu aceste fete ar trebui sa discute psihologii, consiliate si sa li se ofere ceeace familia lor si societatea noastra nu le-a oferit niciodata:dragoste, bunastare,acces la cultura, la educatie( asa cum sunt sigur ca ai avut si d-ta parte de la cea care te-a purtat in pantece).Dupa ce s-a depasit aceasta etapa uscaturile vor continua sa fie prezente in strada dar vor fi mult mai putine.Categoric nu impartasesc punctul d-tale de vedere.Niciodata n-am sa-l impartasesc!Apropo,interveniti ca o parte din aceste fete sa fie angajate undeva, acolo unde sunt multele locuri de munca de care faceti vorbire. Cred ca ve-ti fi apreciat mai mult decat dupa aprecierile facute aici.

  Reply
 4. Bai domnul Zah in inteligenta ta sclipitoare nu-ti dai seama ca acste „fete” , dara sa le spunem pe nume tarfe ca asat sunt , nu sunt dispuse sa munceasca 8 ore pe zi sau mai mult pentru 1000 de lei pe luna sau mai putin, mai bine omoara arici cu curu si iau strumeleagul la tranta , castiga si mai mult si e si mai placut, nu….macar cat le tine ‘jucaria’ din dotare…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate