blog-logo

Un student brașovean aleargă 1000 de kilometri pentru Hospice!

Un student brașovean aleargă 1000 de kilometri pentru Hospice!

Un student brașovean de la Facultatea de Industrializarea Lemnului aleargă de la București la Sofia 1000 de kilometri, la Balkan Charity Challenge!

Florin-Bogdan Năstase este student al Universității Transilvania, dar pasiunea a depășit cu mult granițele impuse de domeniul ingineriei lemnului în care studiază. Una dintre pasiunile lui este muntele. A trecut la acțiune și a urcat în moduri unice Mont Blanc 4810 m. , Elbrus 5642 m și dar și multe vârfuri din România.

Nici la alergat nu se lasă mai prejos. Are la activ mai multe ture de maraton, dar în momentul de față face un lucru extraordinar: parcurge București – Sofia – pe bicicletă  – 1000 km și Sofia – București – alergare – 1000 km.

Alte articole:   Radare în cascadă pe DN 13, între Brașov și Mureș. Peste 120 de sancțiuni în 5 ore

Tânărul nu a mai participat niciodată la așa ceva, a recunoscut că are emoții, cu toate acestea vrea să ducă alergarea până la capăt, totul pentru   a ajuta la strângerea de fonduri pentru Hospice – Casa Speranței.

Proiectul este în desfășurare, dar seara, la culcare, Florin își face timp să treacă din experiențele trăite în blogul său: „Record personal -după aproximativ 8 ore de mers pe bicicletă puteți trece la kilometri parcurși cifra 132, dacă am înțeles eu bine. Ce să spun despre drum? Foarte ciudat, aveam impresia că merg pe drept dar eu de fapt urcam și nu înțelegeam de ce obosesc . Numai urcări și coborâri plus o diferență de nivel pozitivă de aproape 1000m. Tot la categoria de drum intră și ultima experiență tare trăită, să mergi cu bicileta cu aproape 70km/h (în coborâre, nu faceți ochi mari ), lacrimile îmi zburdau pe obraji … a fost super.”

Alte articole:   FOTO Turiști blocați în Masivul Postăvaru, după închiderea instalațiilor de transport pe cablu

 

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Florin-Bogdan Năstase este student al Universității Transilvania, dar pasiunea a depășit cu mult granițele impuse de domeniul ingineriei lemnului în care studiază. Una dintre pasiunile lui este muntele. A trecut la acțiune și a urcat în moduri unice Mont Blanc 4810 m. , Elbrus 5642 m și dar și multe vârfuri din România, scrie newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate