blog-logo

Tâlhar prins de un polițist aflat în timpul liber

Tâlhar prins de un polițist aflat în timpul liber

Poliţiștii braşov au fost sesizați prin Serviciul 112, de un brașovean de  61 ani, că în timp ce se afla în staţia RAT Ciucaş, de pe  Calea Bucureşti, un tânăr necunoscut i-a  smuls o borsetă cu acte şi bani și a fugit ziua în amiaza mare.

Imediat după comiterea faptei, agentul principal Ailenei Sorin, deși era în timpul liber, a observat suspectul care fugea având borseta în mână și a pornit în urmărirea lui. Suspectul a abandonat borseta și a încercat să scape, dar polițistul, după o urmărire de 200 metri, l-a imobilizat și l-a reținut pe suspect, până la sosirea patrulei Secţiei 5 Poliţie Braşov,care se afla în zona comiterii infracțiunii,în urma apelului telefonic primit.

Alte articole:  

Borseta, în care se afla suma de 1.000 lei, bani pe care victima îi scosese de la un bancomat cu puțin timp înainte de comiterea faptei,precum  și acte personale, a fost recuperată de polițiști și înapoiată. Tâlharul este un tânăr de 18 ani din satul Zizin și a fost reținut de polițiști și prezentat magistraților brașoveni, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate