blog-logo

ProSport: Corona Brașov a făcut blat cu CSM Râmnicu Vâlcea pentru pariuri!

ProSport: Corona Brașov a făcut blat cu CSM Râmnicu Vâlcea pentru pariuri!

Zeci de milioane de lei au fost pariate la o singură casă de pariuri din Braşov pe X2 la meciul Corona – CSM Râmnicu Vâlcea. Antrenorii celor două echipe, Daniel Bona respectiv Laurenţiu Tudor, sunt buni prieteni de când au evoluat împreună la Săcele
„Simt eu că braşovenii nu vor câştiga meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea”, spunea Alin Gligor, căpitanul celor de la UTA, sâmbătă dimineaţă, cu puţin timp înainte ca meciul din Ardeal să înceapă. Corona era fără înfrângere, în timp ce adversarul abia adunase 7 puncte în 11 etape. S-a terminat 2-3, dar nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Cota 9 pe care casele de pariuri au fixat-o pentru o victorie a vâlcenilor s-a dovedit a fi mult prea atrăgătoare pentru ambele formaţii.
CSM Râmnicu Vâlcea este una dintre echipele ciudate din Liga a II-a şi are o conducere pe care mulţi au bănuit-o că ar avea legături cu mafia pariurilor. Patronul Cătălin Rufă şi antrenorul Laurenţiu Tudor au lucrat împreună la FC Snagov, o formaţie despre care sursele ProSport spun că „a fost făcută doar pentru pariuri. Când nu a mai mers, au închis‑o”. Acum cei doi colaborează la CSM Râmnicu Vâlcea, dar obiceiurile, conform oamenilor din jurul clubului, nu s-au schimbat: „Staţi voi liniştiţi că echipa asta, aşa amărâtă cum o vedeţi, produce destui bani”.

Alte articole:   Copiii până în 3 ani, exceptați de la plata întreținerii

Iar meciul de la Braşov pare a fi un exemplu perfect în acest sens. Laurenţiu Tudor este şi nepotul lui Apostol Muşat, fostul primar al Snagovului – arestat în urmă cu un an pentru corupţie – şi omul care, potrivit mărturiilor apărute în ultima perioadă, orchestra majoritatea partidelor trucate.
La golul doi marcat de Corona m-am lămurit că lucrurile nu sunt tocmai în regulă”, spune unul dintre oamenii care au văzut pe viu partida de sâmbătă. Marius Toma, portarul oaspeţilor, a gafat inexplicabil şi, spre surprinderea tuturor, Laurenţiu Tudor nu a avut nicio reacţie: „Până atunci omul a fost foarte vulcanic. La gol însă nu a schiţat nici măcar un gest”. Conducătorii braşovenilor au început după meci să îşi bănuiască fotbaliştii de non-combat, iar motivele sunt mai mult decât întemeiate: „Mulţi dintre ei sunt pariori înrăiţi, asta ştim sigur. În plus, acesta este un moment în care ar putea fi momiţi cu uşurinţă pentru că echipa nu stă prea bine cu banii”.

Alte articole:   LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov, înfrângere la scor cu Odorheiu Secuiesc!

Mai multe prime de victorie promise de către noii oficiali nu au fost achitate şi nici salariile unor fotbalişti nu au mai intrat în conturi de câteva luni bune: „Echipa e finanţată de autorităţile locale, dar unii dintre jucători primesc mai mult din nişte sponsorizări. Iar banii ăştia au început să nu mai vină”. Mai mult, cu o seară înainte de meci, în cantonamentul celor de la Corona au existat certuri uriaşe: „Din cauza banilor, ca de fiecare dată. Lotul, aşa cum se întâmplă peste tot, e format din mai multe bisericuţe”.
Sursele ProSport susţin că mai mulţi oameni din Braşov au ştiut că meciul va fi aranjat pentru pariuri. La o singură agenţie din oraşul de sub Tâmpa au fost mizate, cu puţin timp înainte de startul partidei, câteva zeci de milioane pe pronosticul X2, adică o cotă de 4.  Acelaşi lucru l-au făcut, conform persoanelor din anturajul brașovenilor, mai mulţi jucători din lotul Coronei dornici să îşi consolideze situaţia financiară.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate