blog-logo

Cârţu şi-a dat demisia după o lună: „M-am săturat de toţi frustraţii din fotbal”

Cârţu şi-a dat demisia după o lună: „M-am săturat de toţi frustraţii din fotbal”

Punct final în cariera lui Sorin Cârțu la FC Brașov, după înfrângerea din această seară cu Pandurii Târgu Jiu. La finalul meciului, la întâlnirea cu jurnaliștii, antrenul lui FC Brașov şi-a anunţat demisia.

„M-am săturat de toţi frustraţii din fotbal. Simt o presiune nejustificată asupra mea. Nu pot să fac minuni, degeaba avem 20 de ocazii, dacă atacanţii nu marchează”, s-a arătat dezamăgit de jocul propriilor jucători antrenoprul galben-negrilor.

Ela precizat că și-a anunțat și șefii d la club, dar și jucătorii, asupra deciziei pe care a luat-o. „Indiferent ce se va întâmpla, eu plec. Luni este ziua mea, poate o fi şi zodia de vină”.

Alte articole:   Astăzi se reuneşte Comitetul interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie

Cârţu a rezistat la FC Brașov aproape o lună, devenind oficial tehnicianul stegarilor în data de 10 octombrie. A făcut senzație cu o victorie îkmpotriva Rapidului, iar apoi au urmat patru înfrângeri, două cu Petrolul, în campionat şi în Cupă, cu CFR Cluj şi astăzi cu Pandurii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate