blog-logo

Secretomania contractelor din Primărie, criticată și de Christian Macedonschi

Secretomania contractelor din Primărie, criticată și de Christian Macedonschi

Consilierul local Christian Macedonschi, din partea Formului Democrat al Germanilor din România, a criticat astăzi maniera în care administrația condusă de primarul George Scripcaru înțelege să rezolve problemele din școlile din municipiu.

„Primăria nu spune directorilor de școli ce bugete au, ce lucrări li se vor rezolva pentru anul în curs, dacă s-a făcut vreo licitație, dacă a fost câștigată de cineva, pe câți bani etc. Practic, directorii când văd că li se rezolvă câte o problemă, mai în glumă, mai în serios, zic «săru’ mâna» și își văd de treabă. Am promis că vom milita pentru transparența în actul administratic și vom solicitata ca acest lucru să fie respectat. Nu vedem pentru ce atâta secretomanie“, a declarat Macedonschi.

Alte articole:   Cum se dă cu "Jula" la RIAL

Un exemplu referitor la modul cum lucrează Primăria este ce s-a întâmplat la școala nr. 12. În această vară s-a executat un proiect pentru ralbilitare energetică și termică, iar până la această oră nu s-a făcut nimic, spune consilierul FDGR, care este membru în Consiliul de Administrație al școlii. Școala are centrală termică proprie, dar nu s-a făcut o izolare termică și nici geamurile nu sunt de tip termopan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate