O puștoiacă din Brașov a încercat să treacă ilegal granița

O puștoiacă din Brașov a încercat să treacă ilegal granița

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat o minoră care încerca să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate românească falsă pentru a ajunge în Spania.
Puștoaica s-a prezentat  luni, la ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, calatorind ca pasageră într-un autocar. Cu ocazia efectuării controlului documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana a fost condusă la sediu pentru verificări.
În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba de o minoră de 17 ani din judeţul Braşov. Aceasta a declarat că a recurs la această metodă deoarece dorea sa ajunga în Spania si nu avea acordul parinţilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întrerupt călătoria şi acum este cercetată pentru de fals privind identitatea, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Alte articole:   Scrisoarea cititorului: Calea București, pistă nocturnă de raliu pentru mașinile tunate
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate românească falsă, scrie newsbv.ro. Fata se urcase într-un autocar cu destinatia Spania, insa calatoria ei s-a oprit la granita. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate