Brenciu recunoaște că au fost momente în care a luat succesul în râs

Brenciu recunoaște că au fost momente în care a luat succesul în râs

Horia Brenciu este astăzi unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Juratul de la Vocea României admite însă că au fost momente în care a luat succesul în râs.

Brenciu a vorbit pentru site-ul 220.ro despre cariera sa muzicală care a cunoscut în ultima perioadă o creştere fulminantă. „Succesul e un lucru pe care nu-l simţi dar pe care tot timpul vrei să-l ai. Succesul e un element efemer, îmi place să muncesc, îmi place muzica. A fost un avantaj că m-am apucat mai târziu de muzică în mod oficial”, a povestit Brenciu.

Acesta a adăugat: „Ca să umpli săli, îţi trebuie ceva de calitate. Piaţa muzicală e ca un supermarket. Vine cineva nou, probabl că arată bine, dar vocea nu-l ajută. Noi suntem foarte critici, am trecut de perioada de critici pentru a putea să le arăt mai multe oamenilor. Uneori am luat succesul în râs, pentru că ni se întâmplă tuturor. Nu am mai preţuit atât de mult orice apariţie publică“.

Alte articole:   Doi tineri, înjunghiați duminică noapte sub Tâmpa. Agresorul avea cuțitul la el pentru tăiat slănina...

Brenciu a punctat: „Din 2008 încoace, lucrurile au mers spre bine pentru că am propus ceva frumos. Dacă mă prosteam sau făceam circ nemotivat, cu siguranţă publicul ar fi zis: «Lasă-l mă pe bălălăul ăsta, să trecem la alţii»“.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate