blog-logo

George Vintilă, la 42 de ani, nu vrea să se mai însoare!

George Vintilă, la 42 de ani, nu vrea să se mai însoare!

DJ-ul ProFM mărturiseşte că este mai important să iubeşti o femeie decât să o iei de nevastă. „Pasul meu cel mare a fost făcut o dată, la 19 ani, şi a fost pasul meu strâmb”, a mărturisit George Vintilă.
Peste o lună, George Vintilă va împlini 42 de ani. Cu toate că, la această vârstă, majoritatea bărbaţilor au verigheta pe deget, DJ-ul este de părere că actul căsătoriei nu este atât de important. George a făcut o singură dată acest pas, la 19 ani, şi crede că a fost una dintre cele mai neinspirate decizii de la acea vreme.

„Pasul meu cel mare a fost o dată făcut, la 19 ani, şi a fost pasul meu strâmb. Mai important, dar şi mai greu e să o iubeşti decât să o iei de soţie”, a declarat Vintilă. DJ-ul ProFM crede că şi la această vârstă mai are de copilărit: „În decembrie fac 42. Dacă vreodată voi simţi că a pierit copilul din mine, să-mi cereţi bani împrumut, că nu o să mai stau mult pe aici”, le-a spus brașoveanul reporterilor de la Ring.

Alte articole:   VIDEO Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan! Stratul de zăpadă măsoară 10 cm

Realizatorul „Top 30 Airplay” de la ProFM se declară un ecologist convins. El este implicat în multe activităţi caritabile, dar şi în campanii de responsabilizare socială. „Oricând aş face orice activitate ce generează oxigen, cantitatea de la noi fiind, din vina unor inconştienţi puşi pe îmbogăţire, în scădere drastică, lucru deloc îmbucurător. Am fost şi sunt implicat în tot felul de activităţi caritabile mai mult sau mai puţin planificate, de anvergură sau nu…”, a spus George

. DJ-ul nu este foarte încântat de aglomeraţia şi poluarea din Capitală şi mărturiseşte că şi-ar dori să se mute, la un moment dat, într-unul dintre oraşele de care este legat sufleteşte. „Braşov şi Sibiu sunt oraşe de care sunt legat sufleteşte şi care îţi oferă un ritm prin care poţi aprecia mai bine momentele frumoase”, mărturiseşte DJ-ul originar din Braşov.
Cu toate că radioul rămâne cea mai mare pasiune a lui, George a revenit, de curând, şi în televiziune cu un nou proiect. „Sunt implicat într-un proiect TV. De curând, prezint emisiunea «Explore Midnight» la ProTV, în fiecare vineri, după show-ul «Dansez pentru tine»”, a adăugat DJ-ul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate