blog-logo

Se caută voluntari pentru… supervoluntarii anului!

Se caută voluntari pentru… supervoluntarii anului!

Carmen Radu a primit titlul de Supervoluntarul anului 2011

Până în 9 noiembrie, voluntari, organizații și instituții care au desfașurat activități de voluntariat comunitar în anul 2012 sunt așteptați să se înscrie la cea de-a IV-a ediție a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociația Colors și partenerii săi, Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta și Inspectoratul Școlar Județean Brașov și finanțat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov.

“Gala pentru Supervoluntari” este o competiție adresată persoanelor, indiferent de vârstă, care fac voluntariat în județele Sibiu și Brașov, organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care desfășoare proiecte cu ajutorul voluntarilor, instituțiilor școlare care desfășoară proiecte extrașcolare, firmelor care au în defășurare programe de voluntariat corporatist, precum și jurnaliștilor și bloggerilor care promovează inițiative de voluntariat.

« La fel ca și în anii trecuți dorim să mulțumim tuturor celor care și-au dedicat o parte din timpul lor unor cauze favorite, făcând voluntariat în Brașov. Este unicul moment din an în care luăm două ore de pauză, ne bucurăm împreună de realizările voluntarilor și ne încărcăm cu energie pentru proiectele anului viitor» a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

Evenimentul destinat voluntarilor si organizatiilor acestora va avea loc in 29 noiembrie, de la ora 18, la Centrul Cultural Reduta.
Pentru a te inscrie in competitie trebuie sa citesti Regulamentul si sa completezi formularele pana la 9 noiembrie 2012, pe care le gasesti pe: http://supervoluntari.ro/gala-pentru-supervoluntari/regulament
Pentru a cere invitatie, trebuie sa iti completezi datele pe: http://supervoluntari.ro/gala-pentru-supervoluntari/invitatii.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Raziile anticovid continuă: mii de persoane legitimate, sute de firme controlate, amenzi de zeci de mii de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.