blog-logo

Elena Hach, acuzată de plagiat!

Elena Hach, acuzată de plagiat!

FOto: ADS Brașov

Comisia de evaluare a candidaturilor, pe care ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, şi-a bazat nominalizările pentru funcţiile de şefi ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a descoperit că 6 dintre cei 10 procurori înscrişi în concurs au plagiat, copiind fără să citeze sursa, în proiectele de management depuse la concurs. Mai mulţi procurori au copiat chiar din cartea coordonată de ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru.

În procesul verbal de evaluare a candidaturilor, comisia îi acuză pe procurorii Gheorghe Cornescu, Claudiu Constantin Dumitrescu, Elena Hach, Vasile Ioniţă, Viorica Stoica şi Emil Gheorghe Moţa că au preluat bucăţi de text, fără să citeze sursa, din alte lucrări juridice sau de management, scrie gandul.ro.

Alte articole:   SR Brașov, victorie spectaculoasă în ultimul amical!

Cei doi procurori nominalizaţi de Mona Pivniceru pentru şefia celor două parchete – Tiberiu Niţu şi Ioan Irimie, nu au plagiat, arată comisia de evaluare.

Procurorul Elena Hach, de la Parchetul Curţii de Apel Braşov, a plagiat chiar de la vechea sa prietenă, ministrul Justiţiei Mona Pivniceru, cu care s-a luptat pentru drepturile salariale ale magistraţilor, în urmă cu câţiva ani.

„În cadrul capitolului 2 al proiectului său, realizează o prezentare bine structurată sectorial a datelor statistice disponibile. În cadrul aceluiaşi capitol, însă, am identificat câteva fragmente care au fost preluate, fără respectarea regulilor privind indicarea sursei, din lucrarea „Elemente de management judiciar”, coordonatori Mona-Maria Pivniceru şi Cătălin Luca, Editura Hamangiu, 2007″, arată comisia de evaluare despre candidata Elena Hach.

Distribuie dacă îți place!
 1. RUŞINEEEE, MOŢATULE!
  Tare mult te-ai mai MOŢAT,
  Când, mare şef te-au promovat,
  După ce, pe ROIBU l-ai săpat.
  Dar, la nici 3 ani de zile,
  Decăzut’-a ta MĂRIRE,
  Şi, în propria-ţi groapă a-i scăpat,
  Mirosind mai rău ca un ”… at”.
  Pe veci şi, prin urmaşi, de mine, blestemat.
  Căci, plângerea din 25.04.2003, see you acte-n dosar, mi-ai pitulat,
  Din al tău ordin, nici număr de înregistrare, nu i-aţi dat.
  Ţie, MOŢA EMIL, în 03.05.2007, la detronare.
  Eu, una, din multele victime, ale “MOŢĂRII” tale.
  Iar la câţiva ani, see you nesimţire,
  Ai dorit marea mărire,
  După ce singur te-ai elogiat,
  Depunând un management plagiat,
  Ce din raport pe 2011 l-ai copiat.
  Şi-aşa ai rămas tot NEMOŢAT,
  Şi-mpuţit mai rău ca un …at.

  Văduvă: Veronica Dumitru.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate