blog-logo

Jandarmii au prins trei ţigani care au tâlhărit o bătrână

Jandarmii au prins trei ţigani care au tâlhărit o bătrână

Jandarmii braşoveni au prins trei ţigani după ce au jefuit şi terorizat o bătrână căreia îi reparaseră scocurile de la casă. Patrula jandarmilor i-a oprit pe strada Prundului, după ce aceştia au luat-o la fugă la apariţia oamenilor legii.

Chestionaţi ce caută în zonă, ţiganii au susţinut că veneau de la o lucrare, dar jandarmii nu i-au crezut şi au mers împreună la adresa indicată de aceştia. Aici au găsit-o pe bătrână, în vârstă de 88 de ani, foarte speriată. Aceasta le-a spus ce a păţit: femeia s-a înţeles cu cei trei ţigani să-i repare nişte scocuri. Indivizii au pretins iniţial 150 de lei, apoi au mai cerut 150 de lei, pe motiv că lucrarea e complicată. Numai că, la finalul lucrării, ţiganii i-au cerut încă 400 de lei.

Alte articole:   Salariile nete au scăzut în majoritatea domeniilor, în primele trei luni ale anului

Pentru că bătrâna a refuzat să le mai dea bani, ţiganii au devenit agresivi şi au ameninţat-o că îi rup gâtul şi îi distrug casa. Speriată, victima a vrut să ceară ajutor în vecini, dar indivizii i-au smuls telefonul din mână. Femeia a scăpat teafără după că a reuşit să se baricadeze în casă.

Având în vedere cele întâmplate, jandarmii i-au dus pe agresori la Poliţie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.