blog-logo

VIDEO Spectacol caritabil: „Omul Pescăruş sau Drumul Spre Frumos”

VIDEO Spectacol caritabil: „Omul Pescăruş sau Drumul Spre Frumos”

Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei aduce în data de 27 noiembrie 2012, ora 19.00, pe scena Centrului Cultural Reduta, primul spectacol de teatru-acrobatic fabricat in România – „Omul Pescăruş sau Drumul Spre Frumos”, inspiraţie Cirque du Soleil, realizat de regizoarea Chris Simion.

O fabulă a zborului transmisă prin dans, text, video-proiecţie şi acrobaţie. Spectacolul este realizat după nuvela „Pescăruşul Jonathan Livingston” de Richard Bach.

Compania de Teatru D`aya a răspuns invitaţiei de a susţine un spectacol în beneficiul pacienţilor incurabili şi va oferi publicului braşovean o reprezentatie unica.   „Ca de fiecare dată, prin organizarea unui eveniment de caritate, ne propunem să sensibilizăm şi să atragem atenţia opiniei publice asupra nevoilor bolnavilor incurabili; să asiguram accesul gratuit la servicii de ingrijire paliativă pentru bolnavii incurabili care au nevoie“, a anunțat Gabriela Tokes, din partea Hospice „Casa Speranței“.

Alte articole:   Admitere liceu 2022. Completarea fișelor cu opțiuni începe astăzi   

„Solicitarea pentru serviciile pe care le oferim este în continuă creştere. De aceea fundaţia noastră derulează in permanenta un program de atrage fonduri prin care incercăm să caştigăm de partea noastră noi parteneri. Una din căile de atragere de fonduri constă în organizarea de evenimente culturale. Fondurile strânse la aceste evenimente de caritate vor fi folosite pentru îngrjirea pacienţilor noştri şi vor face posibil ca mai mulţi bolnavi incurabili de cancer să beneficieze de serviciile fundaţiei“, a precizat Gabriela Tokes.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] https://newsbv.ro/2012/10/25/video-spectacol-caritabil-omul-pescarus-sau-drumul-spre-frumos/ Share this:FacebookTwitterLinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.