blog-logo

Diniță (USL) propune viitorilor parlamentari un „pact pentru Brașov“

Diniță (USL) propune viitorilor parlamentari un „pact pentru Brașov“

Prea mult timp politicienilor nu le-a pasat de alegatorii lor si de judetul sau colegiul pe care ar fi trebuit sa-l reprezinte. Sunt si unii care nu au reusit sa se tina de promisiunile facute pentru ca au fost blocati de parlamentari ai altor partide.

De aceea, pentru obiectivele importante, presedintele PC Brasov, Ion Diniță, le propune candidatilor la Senat sau Camera Deputatilor, indiferent de formatiune, un „Pact pentru Brașov“.

„Obiectivele judeţului sunt aeroportul, spitalul universitar şi de ce nu, crearea de noi locuri de muncă şi ajutoarea investitorilor străini de a veni în Zona Metropolitană Braşov de a dezvolta locuri de muncă. Noi spunem, de fiecare dată, locuri de muncă şi locuri de muncă pentru români, pentru a avea bani pentru pensii, pentru a avea bani pentru spitale şi învăţământ şi de a nu spune că nu mai avem bani pentru a asigura funcţionarea statului român. ”

Alte articole:   Cîmpeanu: Evaluarea Națională și Bacalaureatul, “perfect adaptate” perioadei în care şcoala a fost afectată de pandemie 

Liderul conservatorilor brașoveni, care va candida pe colegiul 7 (zona Astra) la Camera Deputaților din partea USL, spune că prea des s-au adus scuze în ultimii ani pentru neîndeplinirea promisiunilor, cu atât mai mult cu cât erau de foarte multe ori şi situaţii în care parlamentari ai unui partid votau să nu fie daţi bani judeţului din care fac parte, doar pentru că propunerea venea de la altă formaţiune, declară Diniţă.

„Aeroportul de la Brasov nu va creste economia Brasovului doar pe turism, cum cred unii. Va fi si aceasta o componenta importantă, dar transportul de marfă (cargo) pe calea aerului va fi unul dintre punctele cheie pentru economia Brasovului, chestiune pe care am discutat-o cu colegii din USL Brașov. Deja firme importante de logistică au venit la Brașov. S-au cumpărat masiv terenuri în zona aeroportului, s-au închiriat spatii de depozitare. Containerele cu marfuri ajung cel mai usor de la Brasov în orice colt al tarii. Iar dacă mai punem în calcul și centrul internodal de transport pe cale ferate, care se va realiza în apropierea Brașovului și la câțiva kilometri de aeroport, veți înțelege dimensiunea necesității aeroportului de la Brașov. Cu o astfel de investiție oricine din această lume vă garantează că vor fi create locuri de muncă. Când ai o astfel de infrastructură, aeriană și pe calea ferată, la care dacă mai luăm în calcul și construirea autostrăzii, investitorii străini și români nu vor întârzia să apară. Avem atuuri importante pe care nu le-am folosit în anii trecuți pentru că lupta politică a primat intereselor comunității“, a explicat Diniță avantajele construirii aeroportului de la Brașov.

Alte articole:   ANM: Cod galben de vânt puternic în județul Brașov

Ion Diniţă, liderul PC Braşov, spune că „toţi parlamentarii şi toţi politicienii din Braşov vor trebui să facă un pact pentru a ridica Braşovul unde îi este locul şi să facem lobby pentru a veni mai mult fonduri la Braşov, pentru a dezvolta locurile de muncă, a dezvolta infrastructura Braşovului, pentru a încerca să aducem bunăstarea tuturor cetăţenilor Braşovului”.

Şeful conservatorilor braşoveni afirmă că a considerat de cuviinţă să lanseze propunerea Pactului pentru Braşov mai întâi în presă, pentru că în acest fel nu vor mai putea fi invocate scuze.

Distribuie dacă îți place!
  1. aha. si peste patru ani ce spune? ca nu a iesit pactul ca nu a semnat molotov?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.