blog-logo

Seniorii, sărbătoriți la BRD

Seniorii, sărbătoriți la BRD

Miercuri, 24 octombrie, la Brasov, BRD a prezentat oferta ”BRD Senior”, dar şi promoţia dedicată pensionarilor care au decis să-şi încaseze pensia într-un cont BRD.

Astfel, pensionarii care aleg, până la sfârşitul lunii noiembrie, să-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior: 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă.

În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobanzi speciale la creditele de nevoi personale si descoperitul autorizat de cont.

Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobânda preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.

Cu această ocazie a avut loc şi un moment special. BRD a premiat un client din categoria Super-Senior, în vârstă de peste 97 de ani, domnul Valentin Gaciu, client al Agenţiei Onix din Brasov, căruia i s-a oferit un premiu în valoare de 1.500 de lei. „Recompensăm şi în acest fel clienţii venerabili, le mulţumim încă odată că ne-au ales şi îi asigurăm că îi vom servi şi în continure la cele mai înalte standarde posibile”, a declarat Emil Seidl, Directorul adj. Clientela Retail al Grupului Brasov al BRD.
Grupul Brasov al BRD cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Brasov şi Covasna, având la dispoziţia clienţilor peste 40 de unităţi în această zonă.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ECBLeow6ZPw&version=3&hl=ro_RO]

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate