blog-logo

Petreceți de Halloween la Ritmo Café

Petreceți de Halloween la Ritmo Café

foto: iubescbrasovul.ro

Ritmo Café & Lounge sarbatoreste sambata, 3 noiembrie, cea mai terifianta noapte a anului „Halloween International Ball“. Dacă vreți să aveți parte de o petrecere pe cinste,  puneti-va creativitatea la lucru si pregatiti-va din timp pentru bal mascat.

Sunt invitați toți cei care și-au pus in gand ca anul acesta sa alunge spiritele rele cu muzică, voie bună, si întrucât e Halloween, desigur body-art. Așadar, nu uitati paltonul vechi al bunicii, palaria prafuita a bunicului și alaturati-va noua într-un eveniment menit sa taie rasuflarea fantomelor, vrajitoarelor și celorlalte spirite rele.
Gazdele serii sunt Baronul Philippe d’Estaque si Mandana, Printesa Persiei!  Vor fi premii oferite pentru cel mai originale costume!
Nu va lipsi Sangria free numai pentru cei costumati, stafiile dansatoare, ghicitorul destinelor si bineinteles degetelele de rontait pentru alungat spiritele rele ale spargatorilor de petreceri.
Pentru rezervări sunați la 0723/100.500. Adresa Ritmo Cafe este str. Nicolae Titulescu nr. 2 (in spatele fostului Cinematograf Patria).
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dacă învinge Corona, SR Brașov ajunge lider în Liga a 3-a, Seria a 5-a

Leave a Reply

Your email address will not be published.