Jandarmi în doliu. Colonelul Mircea Gavrilă a fost găsit înecat!

Jandarmi în doliu. Colonelul Mircea Gavrilă a fost găsit înecat!

Jandarmii brașoveni sunt în doliu după ce fostul adjunct al comandantului Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista“ Braşov, colonelul Mircea Gavrilă, a fost găsit înecat, astăzi, în apropierea Viaductului Cerna din Mehedinţi. El a avut ultima discuţie cu familia în cursul zilei de ieri, anunță newsin.ro.

Pompierii şi poliţiştii au fost alertaţi de un localnic din Orşova care venise în zonă la un ervice. Bărbatul spune că a văzut plutind pe luciul apei cadavrul şi imediat a sunat la 112. Cadavrul bărbatului a fost scos la suprafaţă de pompierii de la Detaşamentul Orşova, care au acţionat cu o barcă pneumatică.

După verificarea documentelor, oamenii legii au constatat că bărbatul înecat se numeşte Mircea Gavrilă, are 47 de ani şi este din comuna Comăna, Braşov, fiind un fost colonel de jandarmi, care a ieşit la pensie, pe caz de boală, în urmă cu un an. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unui accident sau a unei crime, dar nu este exclusă nici varianta sinuciderii, deşi este mai greu de crezut că o persoană din Braşov ar veni atâţia kilometri până la Orşova pentru a-şi lua viaţa.

Alte articole:   Produs alimentar, periculos pentru sănătate, scos de pe piață de Carrefour și la Brașov

Cadavrul urmează să fie necropsiat pentru a stabili cauza decesului.

Colonelul Mircea Gavrilă s-a pensionat după 22 de ani de muncă ca jandarm. El era originar din localitatea braşoveană Comăna şi a lăsat în urmă o soţie şi un băiat de 14 ani.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate