blog-logo

Ocolitoarea municipiului Săcele este aproape de finalizare

Ocolitoarea municipiului Săcele este aproape de finalizare

Primarul municipiului Săcele, Radu Florea Nistor , a anunțat vineri că în maximum 30 de zile lucrările la ocolitoarea municipiului, demarate în luna martie, vor fi finalizate.

„Lucrarea se află pe ultima sută de metri. Mai sunt necesare necesare finalizarea rigolelor, a marcajelor rutiere, mutarea câtorva stâlpi de la rețeaua de energie electrică și devierea conductei de alimentare cu apă a cartierului Electroprecizia“, a precizat primarul Radu Nistor Florea.

Beneficiarul lucrărilor este Compania Națională de Autostrăzi și  Drumuri Naționale (CNADR), iar finalizarea  ultimului tronson de 4,3 km din ocolitoare este de importanță capitală pentru săceleni.

„În cel mult o lună, traficul greu de pe DN1 A va fi, în sfârșit, scos în afara orașului, fapt ce va conduce la fluidizarea traficului rutier din Săcele”, a declarat primarul, care s-a arătat mulțumit atât de calitatea lucrărilor, cât și de durata de executare a acestora.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Licitație pentru noi achiziții la Spitalul din Zărnești
  1. Pe cand inlocuiti canalizarea si o sa avem si noi un transport decent?

    Reply
  2. […] „Lucrarea se află pe ultima sută de metri. Mai sunt necesare necesare finalizarea rigolelor, a marcajelor rutiere, mutarea câtorva stâlpi de la rețeaua de energie electrică și devierea conductei de alimentare cu apă a cartierului Electroprecizia. În cel mult o lună, traficul greu de pe DN1 A va fi, în sfârșit, scos în afara orașului, fapt ce va conduce la fluidizarea traficului rutier din Săcele”, a declarat primarul din Săcele, Radu Nistor Florea, pentru newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.