blog-logo

O nouă stenogramă cu „Zeus“ Scripcaru: și-a dat demisia din PDL în 2010!

O nouă stenogramă cu „Zeus“ Scripcaru: și-a dat demisia din PDL în 2010!

”Zeus” este primarul orașului Brașov, George Scripcaru. Pe numele său procurorii DIICOT au obținut un mandat de interceptare și de urmărire, însă nu l-au trimis în judecată, ci continuă cercetările în cazul său pentru favorizarea infractorului.

Iată stenograma primarului Brașovului în care acesta îi spune primarului din Alba Iulia că Boc a țipat la el și că în PDL trebuie să taci din gură.

CITEȘTE ȘI: I-auzi ce face preacinstitul Scripcaru „Zeus“ – interceptări telefonice incendiare

Scripcaru: Mi-am dat demisia, Boc a țipat la mine!

În data de 9 august 2010, George Scripcaru, poreclit Zeus, are o discuție telefonică cu primarul din Alba Iulia. El îi spune acestuia, extrem de supărat, că s-a certat cu șefii partidului și și-a dat demisia din funcția de președinte al PDL Brașov, rămânând simplu membru.

Alte articole:   Târgul de Cariere Brașov, ediția de toamnă, online

Zeus: da.
Domn (primarul orașului Alba Iulia). Da domnu. Ce faci?
Zeus: De ce n-ai venit azi la ședință, domnule?
Domn: Păi tu ai zis că să nu mai vin.
Zeus: Eu am închis-o azi, am plecat și mi-am dat demisia.
Domn: Pe cuvântul tău?
Zeus: Da, și din președinte de la Brașov.
Domn: Nu fi nebun acuma, nu-mi fute ziua!
Zeus. Băăăăă! Du-te-n pizda mă-tii!
Domn: Ce s-a întâmplat, mă?
Zeus: Partidul nostru care…cu domnul premier al nostru care…băi care-i….care-i parcursul, care-i drumul ăsta al nostru, ce facem, cum te duci la oameni să argumentezi să spui uite dom’le trebuie să faci aia, să faci aia, să facem aia când nici noi nu știm sau când ceva nu ai voie să zici nimic, trebuie să taci din gură, atunci cel mai bine așa este.
Domn. Tu chiar ai făcut, ce o fost azi de-ai ieșit așa?
Zeus: Eram singur pe acolo azi și atunci am zis am plecat dă-te…am zis, băă!!!??? Și cu asta gata
Domn: Păi cine era, cine a mai fost azi?
Zeus: Mă mai erau, dar erau ceilalți..am încercat și eu să spun, știi azi că a fost Oana de la…. de la tine și a zis cu învățământul, știi și i-am zis trebuie să discutăm un pic, cu mișcările astea zic ăștia de la UDMR rămân peste tot, noi reducem tot, zic, trebuie rediscutată 100 la sută care i format din o suta de locuri.

Alte articole:   Gabriela Urse și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației de femei PSD Brașov

Domn: Deci a strigat Boc la tine?
Zeus: Da, parcă dacă crezi că la modul ăsta trebuie să te comporți, îmi pare rău dar eu nu mai vreau să am de-a face.
Domn: Nici măcar un telefon nu ți-a dat nimeni?
Zeus: M-a sunat Vasile de trei ori (nr – Vasile Blaga)
Domn: Mă Zeus, îl sun pe Dorin să vedem ce zice și…pe Vasile îl sun mai încolo, îl aștept poate îmi dă el beep.

Sursa: DIICOT, via qmagazin.ro

Distribuie dacă îți place!
 1. […] O nouă stenogramă cu „Zeus“ Scripcaru: și-a dat demisia din PDL în 2010! […]

  Reply
 2. […] Scripcaru, poreclit Zeus, are o discuție telefonică cu primarul din Alba Iulia, după cum arată newsbv.ro. El îi spune acestuia, extrem de supărat, că s-a certat cu șefii partidului și și-a dat […]

  Reply
 3. […] Scripcaru, poreclit Zeus, are o discuție telefonică cu primarul din Alba Iulia, după cum arată newsbv.ro. El îi spune acestuia, extrem de supărat, că s-a certat cu șefii partidului și și-a dat […]

  Reply
 4. DA, asa e domne, uite cum a luptat dom primar contra opresorului Boc. Sunt sigur ca era vorba de taierea salariilor cu 25%!
  Si apoi am vazut cum s-a razbunat Boc pe el, cand l-a prins l-a executat: functii in guvern, fonduri de la bugetul de stat, iar functii in partid .. cu toate a dat in bietu dom primar!

  Reply
 5. […] Taguri brasovgeorge scripcarupdlprimar brasovstiri brasov Vicepreședintele PDL și primarul Brașovului, George Scripcaru, a mentionat ca o eventuala schimbare de presedinte al PDL “e foarte posibil” sa se intample in anul 2013, in urma unei conventii a partidului, deoarece “intr-un partid democratic lucrurile astea se fac, cand sunt conventii si sunt alegeri sau sunt etape de genul asta oricine poate sa se manifeste, sa candideze, sa fie ales, sa aleaga, adica nu cred ca e un lucru exagerat ca cineva sa isi doreasca sa ajunga presedinte intr-un partid sau sa vizeze o functie de conducere intr-o structura de conducere locala, centrala sau judeteana”. “Avem un Consiliu National care, din cate stiu, este pe la sfarsitul lunii februarie, dupa care se convoaca Conventia in luna mai si pana atunci poate apar solutii, variante, idei noi, constructive care sa dezvolte lucrurile, ar fi foarte bine”, a punctat edilul brasovean. CITEȘTE ȘI: Stenogramă cu „Zeus“ Scripcaru: și-a dat demisia din PDL în 2010! […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.