blog-logo

Brașovul, sat fără câini (a se citi edili)!

Brașovul, sat fără câini (a se citi edili)!

Primăria Braşov

Municipiul Brașov a fost lăsat pe mâna funcționărașilor din Primărie, pentru că atât primarul George Scripcaru, cât și viceprimarii Răzvan Popa și Adrian Atomei, alături de alți șapte consilieri locali din USL, PDL și UDMR au plecat în delegație la plimbare în Japonia.

În caz de ceva, Doamne ferește!, cine a rămas cu drept de decizie la Primărie? Secretarul – maior de securitate Nicolae Paraschiv? Purtătorul de cuvânt, Sorin Toarcea? Sau gardianul de serviciu, că acolo este cineva la post 24 de ore din 24?

După alegerile din 10 iunie 2012, la Primăria Brașov s-a pus la punct o adevărată agenție de voiaj. În ultima lună și jumătate, pe lângă deplasarea din Japonia, grupuri de consilieri au mai fost plecate în Franța, la Paris și în Austria, la Linz.

Alte articole:   PMP propune o nouă Lege a Sănătăţii şi 9,8% din PIB pentru acest domeniu până în 2025

Efectele acestor deplasări rămân încă obscure.

Mai trebuie să amintim că Scripcaru și trompeții de serviciu din PDL urlau ca din gură de șarpe anii trecuți că se fac deplasări în străinătate și se cheltuie banii publici la Consiliul Județean pe deplasări fără rost…

Distribuie dacă îți place!
 1. […] că primarul George Scripcaru, înainte de a pleca cu un întreg alai în Japonia, le-a cerut celor de la Serviciul de buget din Primărie să scoată banii din pământ și din […]

  Reply
 2. Daca tot amintim de consiliu judetean Brasov.
  ALO DOMNULE CANCESCU…ZUGRAVITI DOMNULE CLADIREA DE PE MURESENILOR PE CARE AVETI STEAGUL PNL.CA FACETI PNL-UL DE RASUL CURCILOR.
  un om care iubiti arta chiar nimeni din Europa nu stie ca a zugravi sediul este datoria…altcuiva.
  Trec la biserica , si ma uit , si zic.
  Bai frate sediul Pnl aflat la putere nu este in stare sa dea see you niste lavabil.
  //
  /

  Reply
  • Nimeni din toti cei care viziteaza Brasovul nu'i intereseaza parerea,s'au cine ,si ce functionari pastresc Brasovul .Un lucru este clar.Pe o cladire minunata ,(neprotejata)atarna steagul PNL.si aceasta nu da bine ,si nu o spun cu rautatebRASOVUL ESTE AL TUTUROR,SI NU AR MAI TRBUI tIGANIE.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.