blog-logo

EXCLUSIV Puchianu nu face jocurile PDL pentru USL la Făgăraș!

EXCLUSIV Puchianu nu face jocurile PDL pentru USL la Făgăraș!

Răsturnare de situație în privința candidaților Alianței România Dreaptă (ARD) la alegerile parlamentare de la Brașov.

Liderul Forței Civice din Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, a renunțat la candidatura pentru postul de senator în colegiul Făgăraș – Rupea, unde din partea USL candidează liberalul Sebastian Grapă.

Locul lui Puchianu va fi luat de Marian Rasaliu, care este şi în prezent senator din partea PDL, chiar dacă acesta renunțase la candidatură la acest nivel, având în vedere scorul scăzut al PDL și faptul că, pe zona Rupea, Mihai Donțu (USL -PNL) este declarat de departe ca favorit.

Puchianu s-a declarat dezamăgit de modul în care liderii PDL Brașov fac aceeași politică învechită în privința promovării oamenilor de valoare și a precizat pentru newsbv.ro că i-a transmis un memoriu șefului Forței Civice, ex-premierul Mihai Răzavan Ungurenu, prin care îi precizează că FC poate obține pragul electoral de 5% și fără a fi „barca de salvare“ a PDL.

Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

„Nu este firesc să ne luptăm cu cineva care crede că i se cuvine un loc pentru că ar fi luptat 20 de ani pentru zona respectivă. Ca om politic nu am luptat niciodată pentru un loc. Am văzut că disperarea era mult prea mare din partea anumitor colegi și am renunțat. Pe de altă parte, am anunțat conducerea partidului de la București că nu este firesc ce se întâmplă, chiar dacă inițial mie mi s-a repartizat de către cei de la PDL un colegiu unde nu aveam «șanse», iar acum s-au răzgândit. Nu așa se face politică și astfel de jocuri de culise îi dezamăgesc și pe colegii mei din Forța Civică, brașoveani care nu au mai făcut parte din niciun partid politic“, spune Puchianu.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Hărman și Toderița

Pe de altă parte, surpriza pentru zona Făgăraş este avocatul Cristian Drăghici, care va candida din partea Forței Civice pentru un post de deputat din partea ARD, după ce la finele anului trecut părăsise formaţiunea condusă de Vasile Blaga în favoarea PNL-ului, care îi promisese în primăvară postul de subprefect. Cum PNL-ul l-a ales ca şi candidat pe colegiul din Făgăraş pe omul de afaceri Dan Zamfir, Drăghici a fost coooptat de către Forța Civică.

Distribuie dacă îți place!
 1. Din informațiile de aici oricine poate trage concluzia definitiv și irefutabil că politica și oamenii implicați în ea sunt precum o femeie cu moravuri ușoare, indiferent de partidul politic din care au făcut sau fac parte.

  Reply
 2. Are dreptate domle!
  Cata finete! Lasa asa, ca are PenDeLeu candidati mai rasaliti!

  Reply
 3. […] în zona centrală. Pubic, îi susținem pe toți partenerii noștri“, a precizat Puchianu, care a refuzat să candideze pentru un post de senator din partea ARD. Share this:FacebookTwitterPrintEmailDe același autorEXCLUSIV Puchianu nu face jocurile PDL pentru […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.