blog-logo

Ghișe va candida în Brașov. Gabor nu e în cărți la Făgăraș!

Ghișe va candida în Brașov. Gabor nu e în cărți la Făgăraș!

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat, vineri, o parte dintre candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare, precizând că foştii premieri Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ciorbea vor candida în Bucureşti, iar Petre Roman şi Ioan Ghişe, „unul dintre cei mai buni parlamentari”, în Braşov, precizează Mediafax.

Fostul premier Petre Roman este susţinut pentru un mandat de deputat în Braşov (inițial fiind vorba despre un pot de senator), în acelaşi judeţ candidând şi senatorul Ioan Ghise  pentru un nou mandat.

„PNL îl consideră pe senatorul Ioan Ghişe unul dintre cei mai buni parlamentari ai săi şi exprimând cu curaj, cu consecvenţă chiar şi în formele sale de protest lucruri pe care le susţinem şi noi toţi liberalii ceilalţi. Până la urmă, prezenţa domnului senator Ioan Ghişe a fost decisă de Consiliul Naţional şi a fost acceptată şi de preşedintele organizaţiei judeţene Braşov, domnul Căncescu, care iniţial avusese rezerve în legătură cu această chestiune”, a ţinut să precizeze Antonescu.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Conform surselor newsbv.ro, Petre Roman ar urma să se confrunte pe colegiul 8, cu ex-ministrul de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu. La această oră, Gheorghe Gabor nu mai este în cărți pentru colegiul de la Făgăraș. Mai mult, liberalii au infirmat crearea unui vid de putere la PNL Brașov referitoare la o vehiculată demisie a președintelui Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, din fucnția politică.

 

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Contactat de BBL pentru a cere lamuriri in legatura cu zvonurile privind demisia sa, , dl Canciescu a declarat :

    Domnilor, eu imi mentin parerea despre Scripcaru! Eu l-am facut om!
    Cat despre demisie, daca pe Somnorici l-ati auzit declarand ca se retrage din viata politica daca Basescu se intoarce la Cotroceni, pe a mea nu ati vazut-o!
    Daca vreti v-o arat, sa auziti cu totii!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate