Biblioteca „George Barițiu“ – centru de excelență

Biblioteca „George Barițiu“ – centru de excelență
Biblioteca_judeteana_Brasov

Biblioteca Judeţeană Braşov. Foto: Wikipedia

Procesul de selectie în cadrul Programului Biblionet, pentru doua dintre categoriile liniei de finantare „Bibliotecile judetene: Centre de excelenta”, s-a incheiat.

Pentru categoria „Centru de excelenta care ofera servicii pentru copii intre 0 – 14 ani, cu accent pe serviciile oferite grupei de varsta 0 – 7 ani” aplicatia Bibliotecii Judetene „G. Baritiu” Brasov a fost declarata castigatoare de catre comisia de experti externi cu unanimitate de voturi.
Pentru categoria „Centru de excelenta care ofera servicii pentru adolescenti si tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 – 25 ani, cu accent pe activitati de educatie non-formala si informala” comisia de experti externi a declarat castigatoare aplicatia Bibliotecii Judetene „O. Goga” Cluj.

De asemenea, Programul Biblionet relanseaza linia de finatare „Bibliotecile judetene: Centre de excelenta” pentru categoria “Centru de excelenta care ofera servicii pentru adulti cu varsta cuprinsa intre 41 – 60 ani, cu accent pe servicii dedicate somerilor si persoanelor casnice”.
Aplicatiile pentru aceasta categorie vor fi primite pana la 15 noiembrie 2012.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   DS Smith Zărnești donează echipamente esențiale și susține lupta împotriva Covid-19
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov