blog-logo

Andronache își face campanie electorală pe bani europeni

Andronache își face campanie electorală pe bani europeni

Gabriel Andronache

Agenția Metropolitană din Brașov derulează un program finanțat din bani europeni foarte instructiv, despre promovarea junilor și a tradițiilor acestora în rândul elevilor. Ieri a avut loc o întâlnire între șaguniști și reprezentanții junilor, la Colegiul „Andrei Șaguna“.

Toate ar fi fost bune și frumoase, dar la eveniment și-a făcut apariția și deputatul candidat de la PDL, Gabriel Andronache, care a început să se laude ce mult a făcut el pentru juni și troițele lor, după cum corect a relatat RTT.

Nici asta nu ar fi o problemă, că omul este în campanie electorală, chiar dacă nu a fost declanșată oficial (la fel ca și alți candidați, de la alte formațiuni politice).

Alte articole:   CNAIR: Trafic închis pe mai multe drumuri naționale din cauza zăpezii viscolite

Problema este că UE nu pune botul la scheme de promovare a niciunui candidat politic, fie el PDL-ul lui Traiana Băsescu și ce a mi rămas din el și nici nu este prima oară când pe mâna PDL României i s-a blocat programe întregi cu finanțări europene, gen POSDRU, pentru modul în care guvernele Boc – Ungureanu ale PDL au gestionat banii. Evident, nu face excepție nici primăria condusă de George Scripcaru cu anexa numită Agenția Metropolitană (conduse de un altpedelist brașovean, Dragoș David)…

Despre Gabriel Andronache putem aminti că este individul care a plecat din PNL la PDL după ce a fost numit viceprimar, poziție de pe care s-a remarcat cu concursul de flori la ferestre. Nici după ce a ajuns deputat în acest mandat nu a înțeles că funcția de parlamentar are altă menire și a rămas la joaca cu ghivecele la ferestre. În rest, este băiat bun, ca apa sfințită: nu a făcut nici bine, nici rău.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.